Nachádzate sa tu

3 tipy na valentínske líčenie

Najromantickejší deň v roku sa blíži, a ak sa chystáte ho osláviť, nemal by vám okrem fľaše dobrého sektu a vynikajúcej večere chýbať ani ten správny make-up. Máme pre vás tipy, ktoré využijete, či už chcete vyniknúť výrazným líčením alebo nežným vzhľadom.

Jemný look

Pokiaľ chcete na Valentína zahrať na ženskú a romantickú strunu, použite pri líčení odtiene svetlo ružovej, marhuľovej alebo jemnej červenej. Tie budú skvele vynikať na perách i lícach. Oči potom môžete nalíčiť v nude tónoch alebo napríklad jemne modrou a doplniť šedou či hnedou linkou. Čierna by mohla pôsobiť príliš tvrdo. Ak používate aj ceruzku na obočie, skúste siahnuť po málinko svetlejšom odtieni.

Zvodné dymové líčenie

Dymové líčenie patrí ku klasickým lookom, ktoré nevyjdú z módy. Hodí sa na všetky možné príležitosti, valentínsky večer nevynímajúc. Hlavný dôraz je tu kladený na oči, preto voľte nenápadnejšie líčenie pier v nude či jemne ružových odtieňoch. Základom dymového líčenia sú šedé, čierne, fialové či hnedé očné tiene v rôznych tónoch. Môžete ich kombinovať medzi sebou alebo spolu s ďalšími farbami, napríklad šedú so zelenou, fialovú so striebornou či hnedú so svetlou ružovou. Tentoraz bude, čo sa špirály či ceruzky na oči týka, čierna tou správnou voľbou.

Vo francúzskom štýle

Francúzky sú obdivované nielen pre svoj vkus v obliekaní, ale aj pre svoje líčenie. Dokážu vytvoriť look, ktorý vyzerá zvodne, slušivo aj výrazne, ale rozhodne nie prehnane. Jeho výhodou je jednoduchosť a úplná nadčasovosť a bude skvelou voľbou aj na svätého Valentína. Začnite líčenie ľahkým make-upom, ktorým zjednotíte pleť. Sexy pohľad vykúzlite vďaka čiernej "mačacej" linke vedenej tesne nad hornými mihalnicami Na konci sa stáča smerom nahor. Perám v tomto prípade najviac pristane klasický červený rúž. Nezabudnite pery najskôr obtiahnuť kontúrovacou ceruzkou. Rúž vďaka nej vydrží na perách dlhšie, a navyše sa pri valentínskej večeri nerozpije.