Nachádzate sa tu

7 dôvodov, prečo používať suchý šampón

Suchý šampón poznáme všetci ako záchrancu vo chvíľach, kedy potrebujeme rýchlo navrátiť svojmu účesu sviežosť a zbaviť sa mastných korienkov. Lenže tento produkt ponúka výhod oveľa viac a jedná sa o skutočne multitalentovaného pomocníka. Prečo sa oplatí mať Suchý šampón ALCINA v kúpeľni či v kabelke?

1. Osviežuje vlasy

Hlavnou výhodou suchého šampónu je, že vlasy počas niekoľkých sekúnd zbaví mastnoty a tie tak vyzerajú ako čerstvo umyté. Rýchlo sa vstrebáva a tak môžete v priebehu niekoľkých sekúnd vyraziť von s dokonalým účesom.

2. Dodáva výživu

Suchý šampón dodáva vlasom novú sviežosť bez toho, aby ich zaťažoval. Navyše sa o ne stará a obsiahnutý slnečnicový olej sa stará aj o vlasovú pokožku.

3. Uľahčí styling

Vďaka suchému šampónu bude vytvorenie vysnívaného účesu oveľa jednoduchšie. Vlasom totiž dodáva štruktúru a zabezpečí, že styling vydrží dlhšie.

Viete, že...

Suchý šampón ALCINA obsahuje ryžový škrob a tapioku? Starajú sa o odmastenie vlasových korienkov.

4. Zaisťuje objem

S jednoduchším stylingom súvisí aj ďalší benefit suchého šampónu, ktorým je dodanie objemu. Šampón je ľahký a príjemný a vlasy vďaka nemu získajú krásnu plnosť.

5. Šetrí čas

Obzvlášť majiteľky dlhých vlasov vedia, že umývanie vlasov nie je práve záležitosťou niekoľkých sekúnd. Po šampónovaní a vymývaní nasleduje vysúšanie, ktoré trvá ďalšie minúty, ktoré nám často môžu chýbať. Suchý šampón oproti tomu zvládne vlasy osviežiť za pár sekúnd a môžete ho použiť kdekoľvek.

6. Prevonia vlasy

Máte pocit, že vám vôňa bežného šampónu vo vlasoch nevydrží? Suchý šampón ALCINA dodá vlasom vôňu, ktorá sa nebude biť s vaším parfumom, ale bude jemná a príjemná.

7. Nezaťažuje vlasy

Hlavne dlhým vlasom časté umývanie nesvedčí a dĺžky a končeky zbytočne zaťažuje. Suchý šampón tak predstavuje skvelé riešenie, ako zažiariť s perfektným účesom, a pritom vlasy šetriť.

Prečítajte si tiež:

Trendy účesy roku 2020