Nachádzate sa tu

7 tipov na (nielen) letné produkty

S letom bežne obmieňame svoj šatník aj topánky, a to isté by sme mali robiť aj s produktmi v kúpeľni. V horúcom počasí majú vlasy aj pleť iné potreby a vhodná starostlivosť im pomôže zvládnuť vysoké teploty, slnečné lúče aj časté kúpanie oveľa ľahšie. S akými produktmi ALCINA prejdete letom v plnej kráse?

Malinový bozk

Vysušené pery nie sú len nepríjemnou zimnou záležitosťou, vplyvom tepla a ďalších faktorov sa s nimi stretávame aj v lete. Obzvlášť, ak si chceme v tomto období užívať nosenie rúžov, nesmieme túto oblasť zanedbať. Ak majú byť pery vždy v kondícii, doprajte im raz za čas peeling. Lip Scrub ALCINA si vás získa príjemnou vôňou malín a jemnými cukrovými čiastočkami, ktoré pery zbavia odumretých buniek, rozžiaria ich a krásne zjemnia.

Šťavnaté pery

Leto a jemné líčenie idú skrátka k sebe. Pokiaľ si v teplom období tiež radi užívate nenápadný make-up, skvelým „kamošom“ je Lip Shaker. Vaše pery natónuje do veľmi jemných odtieňov jahody či černice, dodá im decentný lesk a zároveň sa o pery vďaka obsiahnutým olejom stará.

Hyalurónová vzpruha

Kedykoľvek budete mať pocit, že vaša pleť doslova volá po hydratácii, urobte jej radosť maskou. Textilnú masku Hyaluron 2.0 Boost Up stačí rozložiť na tvár a užiť si 10 minút príjemnej relaxácie, kedy sa do vašej pleti bude vstrebávať roztok s kyselinou hyalurónovou, koenzýmom Q10, vitamínom E a jojobovým a makadámiovým olejom. Hodiť sa bude aj pred každou dôležitou udalosťou alebo na cesty.

Pozor na slnko

Nechať si slnečnými lúčmi poštekliť pleť je príjemné a v lete im to dovoľujeme často. Lenže aby slnko nenapáchalo viac škody ako úžitku, nesmieme zabúdať na ochranu. A to najlepšie každý deň, nielen na dovolenke či pri návšteve kúpaliska. UV Sérum N°1 s faktorom 25 poskytuje pleti ochranu pred pigmentovými škvrnami a vráskami a zásobuje ju energiou. Vďaka jeho ľahkej textúre si ho zamilujete nielen počas letných dní.

Oáza pre suché vlasy

Nechávať si vlasy voľne preschnúť na slnku alebo v letnom vánku znie síce pekne, ale nie vždy je to možné. A tak sú aj v lete fén a žehlička v kurze. Keďže sú v tomto období vlasy ešte viac namáhané, zaslúžia si poriadnu dávku starostlivosti. Hyaluron 2.0 sprej ich oživí dávkou hydratácie, zaručí lesk a zároveň ochráni pred vysokými teplotami.

Ako od mora

Cnie sa vám po krásnych a voľných vlnách vo vlasoch, aké dokáže vykúzliť more? Vezmite do ruky Ultraľahký sprej s morskou soľou, ktorý vyčaruje plážové vlny aj veľa ďalších ležérnych účesov ideálnych k vode, na prechádzku aj večerné posedenie.

Vo farbách dúhy

Farby sú symbolom leta a chceme ich vidieť všade, aj vo vlasoch! Ak si chcete dopriať trošku výstrednosti a zároveň sa môcť kedykoľvek vrátiť k svojej bežnej farbe vlasov, zvoľte Pastell Sprays v rozmanitých farbách. Stačí ich nastriekať na svetlé, odfarbené alebo šedivé vlasy a vyraziť do víru letnej zábavy!