Nachádzate sa tu

8 najväčších kozmetických trendov roka 2019

Zabudnite na minulý rok a všetky trendy, ktoré priniesol, a nechajte sa zlákať horúcimi novinkami. Ktoré sa vo svete líčenia práve teraz dostávajú na výslnie? Predstavujeme vám tie najzásadnejšie a tiež najnositeľnejšie trendy roku 2019.

1. Lesklé pery

Mnoho trendov roku 2019 odkazuje k 90. ​​rokom, z ktorých čerpá inšpiráciu. Jedným z nich sú aj znovuobjavené lesky na pery, ktoré sa stávajú hitom predovšetkým vo svojom bezfarebnom variante. Nosiť sa dajú cez rúž aj samostatne, hoci súčasné tendencie dávajú prednosť práve prirodzenejšiemu vzhľadu.

2. Žiarivá pleť

Dajte zbohom matnej pleti a privítajte jar s prirodzene lesklou a zdravím žiariacou tvárou. Bronzery a rozjasňovače sa tento rok opäť dostávajú do centra diania a zvýrazniť nimi môžete nielen lícne kosti, ale po vzore súčasných trendov napríklad aj čelo.

3. Jemné dymové líčenie

Dymové líčenie si aj v novej sezóne drží svoje miesto, avšak tentoraz sa objavuje v menej výraznom a decentnejšom variante. Vyskúšajte rôzne odtiene šedej, hnedej a béžovej alebo napríklad fialovej a vytvorte dymové líčenie, ktoré si zachová svoju jemnosť.

4. Pastelové oči

Sezóna jemných odtieňov zelenej, modrej, žltej alebo aj ružovej každoročne prichádza s obdobím jari a ani tento rok nebude výnimkou. Okrem šatníka zafarbeného do týchto tónov však môžete siahnuť aj po pastelových očných tieňoch, ktoré sme tento rok mohli vídať aj na módnych prehliadkach popredných značiek.

5. Zlaté tiene

Ak pastelové tóny nie sú práve vašou šálkou kávy, možno vás poteší ďalší trend medzi očnými tieňmi, ktorými je zlatá. Okamžite dodá looku eleganciu a glamour náladu, a pritom stále dokáže pôsobiť ľahko. Nemusíte totiž siahať po prehnane trblietavej variante, v kurze sú aj matne zlaté tiene.

6. Ružová

Monochromatický make-up sa v roku 2019 teší veľkej popularite a to obzvlášť vo svojej ružovej variante. Dá sa do nej totiž zladiť takmer kompletne celý – od očných tieňov, cez farbu na líčka až po rúže a lesky na pery.

7. Výrazné pery

Všetky milovníčky neprehliadnuteľných a sýtych tónov rúžov ​​môžu jasať. Hoci comeback oslavujú menej nápadné lesky na pery, v kurze sú stále aj rúže v červených a ružových odtieňoch.

8. Charizma

Najdôležitejším trendom však je nosiť skrátka to, v čom sa cítime príjemne a prirodzene. Aktuálne kozmetické hity sú síce zábavné, ale upraviť si ich môžeme tak, aby k nám čo najlepšie padli. A alebo si jednoducho môžeme vytvoriť svoje vlastné!