Nachádzate sa tu

Ako na jednoduchý letný styling?

Od stylingových prípravkov očakávame predovšetkým dve veci – perfektné spevnenie a flexibilitu, aby sme mohli účes kedykoľvek upraviť či pretvoriť podľa našich predstáv. Gély či pasty sú na to ideálnymi pomocníkmi a vytvorenie uhladeného vrkoča alebo len decentné zvýraznenie vybraných prameňov s nimi zvládnete raz dva. Aký typ produktu si vybrať na rôzne typy účesov a dĺžky vlasov?

Gél (nielen) pre mokrý vzhľad

Do posledného vlásku upravený krátky zostrih, sexy vysoký cop, ale aj trendy mokrý efekt či elegantný večerný účes – všetky tieto štýly možno vykúzliť pomocou kvalitného gélu na vlasy. Ten sa dá aplikovať na suché aj vlhké vlasy a umožňuje tak ovplyvňovať silu spevnenia. Ak ním upravujete ešte mokré vlasy, bude výsledok držať o niečo viac. A ešte si aj užijete trendy mokrý efekt. ALCINA Perl-gél kombinuje intenzívne dlhodobé spevnenie a flexibilitu a ako bonus vlasom dodáva lesk a hydratáciu vďaka obsiahnutému panthenolu.

Nekonečné možnosti s pastami

Ak si cez deň vlasy radi upravíte, alebo napríklad chcete účes úplne zmeniť, siahnite po vlasových pastách. Niektoré gély môžu vo vlasoch stvrdnúť a držať, ale pasty zostávajú stále tvárne. Najprv ich v rukách trochu roztlačte a zahrejte, následne si s nimi môžete upraviť suché vlasy podľa svojich predstáv. Pre ľahké, definované účesy a moderný vzhľad sa hodí Neviditeľná styling pasta, ktorá sa, ako už sľubuje samotný názov, postará o maximálnu prirodzenosť. Je jedno, či máte vlasy jemné, silné, rovné alebo kučeravé, Neviditeľná styling-pasta sa hodí pre každú štruktúru vlasov a zlepenia ani zaťažovania vlasov sa nemusíte obávať. Ak hľadáte ešte silnejší kaliber a naozaj pevnú fixáciu, vyberte si Tuhú styling-pastu.

Máte...

krátky zostrih?

Potom upravte gélom či voskom vlasy po celej dĺžke, alebo zvýraznite jednotlivé pramene. Krátke vlasy sa dajú jednoducho vytvarovať za pomoci prstov.

krátke mikádo?

Krátke mikádo čiže bob vyzerá naozaj skvele a pristane mu napríklad aj mokrý look, ktorý patrí k tohtoročným trendom. Pre tento efekt naneste gél na líniu vlasov nad čelom a sčešte dozadu.

dlhé vlasy?

Ešte vlhké vlasy spleťte do vrkoča. Vyraziť tak môžete napríklad na pláž, večer potom stačí vrkoč zmotať do drdola a vlasy na temene hlavy za pomoci gélu uhladiť. Po doschnutí možno vlasy opatrne rozpliesť, upraviť trochou gélu a vytvoriť tak štýlové vlny.