Nachádzate sa tu

Ako na najobľúbenejší účes Meghan Markle?

Dokonalý štýl, žiarivý úsmev a lesklé dlhé vlasy – pri týchto slovách si veľa z nás vybaví Meghan Markle. K typickým znakom vojvodkyne zo Sussexu však patrí aj uvoľnený drdol, niekedy tiež nazývaný ako messy bun. Ako tento ležérny účes vytvoriť?

Meghan Markle prináša do britského kráľovského domu svieži vietor a všetky tie upäto pôsobiace pravidlá hádže za hlavu. Namiesto perfektne upraveného účesu á la Kate Middleton vsádza na schválne neupravený štýlový drdol a ukazuje tým nekonvenčnú kráľovskú ležérnosť. Aby ste dosiahli uvoľneného looku v štýle Meghan, nepotrebujete okolo seba kopu stylistov – naopak. Stačí len pár krokov a stredne dlhé vlasy ľahko upravíte do ležérneho drdolu sami.

To, čo Meghan Markle funguje pri oficiálnych príležitostiach, sa bude hodiť trebárs aj do kancelárie. Výhodou tohto drdolu je, že sa pomocou niekoľkých úprav ľahko zmení na večerný účes. Stačí uvoľniť drdol, pošúchať vlasy prstami a pretrepať. A vlnitá hriva je hotová!

Krok 1: Upravte vlasy pomocou textúrovacieho spreja (napr. Ultraľahkého soľného spreje), aby lepšie držali tvar.

Krok 2: Vlasy rozdeľte uprostred hlavy cestičkou a oddeľte časť vlasov pred ušami.

Krok 3: Pre objemný a krásne tvarovaný účes časť vlasov na temene hlavy natupírujte.

Krok 4: Zadnú časť vlasov spojte gumičkou. Cop nemusí byť úplne dokonalý a perfektne učesaný.

Krok 5: Pomocou prstov jemne vytiahnite pár pramienkov pre ešte väčší objem.

Krok 6: Vlasy v cope zatočte, omotajte okolo gumičky a zaistite pomocou sponiek.

Krok 7: Pramienky v prednej časti natočte pomocou kulmy. Nezabudnite pritom vlasy pred teplom chrániť, napríklad pomocou Ochranného spreja pred teplom.

Krok 8: Zvlnené pramienky potom obtočte okolo drdolu a pripevnite.