Nachádzate sa tu

Ako na prirodzene dlhšie mihalnice? Vyskúšajte sérum

Husté, dlhé a silné mihalnice – kto by také nechcel? Väčšina z nás si k nim dopomáha špirálou. Toto riešenie je síce efektívne, ale bohužiaľ nie permanentné a musíme ho absolvovať každý deň znova. S perfektným vejárikmi mihalníc sa ale môžete aj prebúdzať. Ako to zariadiť?

Krásne mihalnice vďaka starostlivosti

Zvodný pohľad bez použitia maskary nemusí byť sci-fi. A to aj v prípade, že k vám príroda bola v tomto ohľade skúpa a vaše mihalnice sú kratšie a redšie ako by ste si priali. Čo s tým môžete urobiť? Základom je správna starostlivosť, ktorá v prípade mihalníc spočíva predovšetkým v kvalitnom a dôkladnom odličovaní. Po večierku, ktorý sa pretiahol do neskorých hodín, máme chuť odličovanie trochu oklamať, prípadne úplne vynechať. Ale verte, že tých pár minút v kúpeľni navyše môže vzhľad vašich mihalníc zachrániť. Inak sa pod nánosom maskary môžu počas spánku polámať či vypadať. Rovnako aj v prípade, že ich odličujete nešetrne a príliš oči "driete".

Zázrak za pár týždňov

Správna starostlivosť je prvým krokom k úspechu. Svoje mihalnice však môžete v zdravom raste podporiť aj inak, napríklad pomocou séra. Sérum na mihalnice2 od ALCINY stačí nanášať každý deň ku korienkom rias a za štyri až osem týždňov uvidíte výsledok – budú predĺžené, plnšie a silnejšie. Ako sérum funguje? V zložení nájdeme lipo-oligopeptid, ktorý povzbudzuje činnosť vlasových folikul. Tým napomáha krajšiemu vzhľadu mihalníc a zároveň tak podporuje aj produkciu keratínu, hlavnej zložky vlasov a rias. Ďalej obsahuje kofeín, ktorý sa stará o to, aby mali bunky dostatok energie. V zložení naopak nenájdete silikóny a nemusíte sa obávať ani nepríjemného lepenia. Sérum sa po nanesení rýchlo vstrebe a dá sa používať dlhodobo.