Nachádzate sa tu

Ako na žiarivé vianočné líčenie?

Vianoce sa rýchlo blížia a medzi zdobenie stromčeka, obaľovanie kapra a sledovanie rozprávok musíme niekam vtesnať aj slávnostné líčenie. To však nemusí zabrať hodiny práce. Podľa nášho návodu si vianočný mejkap vytvoríte behom chvíľky a zvládne ho hravo každá z nás.

1. Perfektný podklad

Aby výsledné líčenie vyniklo a zároveň celý večer vyzeralo bezchybne, dajte si záležať na dobrom základe. Pleti pred nanesením líčidiel dodajte hydratáciu pomocou pleťového krému. Nechajte ho vstrebať a naneste púdrový fluid Skin Manager Perfekcionista, ktorý sa postará o zmatnenie a vyrovnanie pleti. Teraz je tvár pripravená na nanesenie vášho obľúbeného make-upu. Naším tipom je Silky Matt Make-up, ktorý poskytuje jemné krytie a zamedzuje lesknutiu počas celého deň.

2. Žiarivý pohľad

Teraz sa môžeme presunúť k očiam. Slávnostné líčenie si žiada trblietavé tiene, ktoré dodajú pohľadu iskru. Využiť na to môžeme mono tiene z novej kolekcie Glam it up!, ktoré možno použiť samostatne, alebo ich vzájomne nakombinovať a vytvoriť jemné dymové líčenie. Tiene budú vyzerať skvele aj keď ich nanesiete pozdĺž spodnej linky. Pre dramatickejší pohľad môžete pridať aj čiernu mačaciu linku. Na záver naneste špirálu. Naším favoritom je Wonder Volume Mascara pre oslnivý vejár dlhých a hustých mihalníc

Tip: Ak chcete zvýrazniť obočie, použite pero Eyebrow Pencil s inovatívnou kefkou v tvare hrebienka, s ktorou dosiahnete požadovaný vzhľad behom chvíľky.

3. Trblietky

Aby sme výdrž líčenia ešte podporili, môžeme výsledok zapudrovať pomocou Luxury Loose Powder. Pre prirodzenejší vzhľad si vezmeme do ruky rozjasňovač Pearly Glow Stick, ktorým môžeme zvýrazniť lícne kosti, chrbát nosa, naniesť ho pod obočie či nad pery.

4. Neodolateľné pery

Na záver už zostáva len zvýrazniť pery. V tento slávnostný deň sa nemusíte báť výraznejších farieb a stávkou na istotu bude tradičná červená. Pretože sa jedlu ani pitiu počas sviatkov pravdepodobne nevyhnete, použite kontúrovaciu ceruzku v odtieni podobnom rúžu – vydrží tak dlhšie. Ceruzkou môžete vykresliť celé pery. Ak sa rúž začne pomaly strácať, nebude to vďaka podkladu v podobe kontúrky takmer poznať. Naším tipom je matný rúž Matt Lip Colour v odtieni chili red, ktorý pery nevysuší a poteší vás i výborným krytím a dlhou výdržou.