Nachádzate sa tu

Ako si udržím perfektne pestovanú pleť?

Alfou a omegou každej starostlivosti o pleť je jej čistenie až do hĺbky pórov. Tým sa odstránia denné nečistoty, make-up a malé častice jemného prachu či smogu. Vďaka tomu sa môže ošetrujúci prípravok dokonale vstrebať do pokožky. Najmä záťaž v dôsledku negatívnych vplyvov z ovzdušia sa totiž neustále zvyšuje! Veľmi dôležité je ale aj ranné čistenie pleti. Koža je naším najväčším orgánom – dýcha, vykonáva látkovú výmenu a v pote a maze vylučuje soli a iné konečné produkty látkovej výmeny (napr. močovinu, kyselinu mliečnu), ktoré treba ráno odstrániť, aby pleť opäť žiarila a bola čistá.

Každý pozná fotografie z Paríža, Pekingu, Los Angeles a podobných miest, na ktorých sa nad mestami prevaľujú oblaky smogu. A poznáte ten nepríjemný pocit, keď idete na bicykli po frekventovaných cestách alebo stojíte na autobusovej zastávke a okolo jazdí jedno auto za druhým? Aby vaša pleť mohla odolávať týmto škodlivým vplyvom okolia, potrebuje starostlivosť s inštinktom ochrancu. Spoznajte svojho bodyguarda.

Už nám chýba iba perfektné zakončenie ošetrujúceho rituálu. Inteligentný fluid, ktorý neupcháva póry, a napriek tomu pleť perfektne matuje, vyrovnáva jej povrch a je skvelým podkladom dlhotrvajúceho make-upu. Presvedčí vás okamžitým efektom.