Nachádzate sa tu

Akú farbu laku na nechty zvoliť toto leto?

Leto a teplejšie počasie motivujú nielen pri cestovaní, ale aj pri voľbe farebnejšieho looku. Práve farby sa vedľa pamiatok alebo vôní tiež spájajú s vysneným svetovými metropolami. Tóny Londýna, New Yorku alebo Sydney nás môžu inšpirovať pri vzniku letných outfitov, ale aj pri objavovaní nových obľúbených farieb lakov na nechty. A hneď desať neprehliadnuteľných a hravých odtieňov, z ktorých letná nálada priamo srší, ponúka nová kolekcia ALCINA Nail Styles.

Nová kolekcia, nové odtiene

Každá z desiatich nových farieb je spojená s konkrétnym mestom a korešponduje s jeho životným štýlom. Tieto mestá sú rovnako jedinečné ako odtiene, ktoré ich v kolekcii Nail Styles zastupujú. Vzorom pre zvolené štýlové i extravagantné farby sa stala móda. Ako hovorí Coco Chanel, móda nie je niečím, čo existuje len v obliekaní. Móda je vo vzduchu, na ulici, má veľa spoločného s myšlienkami, spôsobom života, ktorý vedieme a s tým, čo sa okolo nás deje.

Ukážte farbu!

Farba New Yorku je zastúpená holografickým orgovánovým odtieňom. Inšpirovala sa jedným z najpopulárnejších miest sveta a jeho neobmedzeným, farebným, bláznivým a kozmopolitným štýlom.

Amsterdam je neformálny a odvážny a jeho pouličná scéna odhaľuje športový, kreatívny a netradičný módny štýl. V kolekcii je tento holandský klenot reprezentovaný teplým ružovým tónom.

Istanbul je prezentovaný teplým nude tónom. Mesto je zmesou ázijských a orientálnych vplyvov a jeho farby aj vzory pôsobia exoticky a tajomne.

Lyon je symbolom ženského a výnimočného štýlu a v kolekcii ho zastupuje očarujúci, nadčasový a klasický vínový tón.

Sevilla je výrazná a niekedy tajomná, rovnako ako takmer čierny slivkový odtieň. Pôsobí však elegantne a fascinuje presne ako španielske mesto.

Tokio, ďalší z odtieňov novej kolekcie, sa blyští v kovovo zlatom tóne. Samotné mesto je nesmierne všestranné a extravagantné, ale objavujú sa v ňom aj romantické a hravé štýly.

York reprezentuje elegantná, intenzívna červená farba s kovovým odleskom. Toto anglické mesto žije kombináciou starých čias a výstrednej súčasnosti a jeho jedinečný a klasický štýl dokáže skutočne očariť.

Londýn je synonymom cool mesta. Jeho ulice sú výstredné, experimentálne a veľmi osobité. Vintage oblečenie sa tu kombinuje s modernými doplnkami a slávi tak návrat v sebavedomom a odvážnom štýle. Malinovo ružový odtieň je skvelým zosobnením tohto mixu.

Edinburgh je ukážkou vintage štýlu, kedy sa kombinuje staré a nové a vzniká tak zvláštne kúzlo. Kontrasty strihov a materiálov sú jeho typickým prvkom. Štýlový, svetlo burgundský odtieň je pre toto historické mesto ideálnym symbolom.

Sydney je farebné, mladé a živé. Odvážne farby sa tu kombinujú podľa nálady. S korálovo oranžovočerveným tónom sa budete cítiť presne ako v tomto vodou obklopenom meste.

Prečítajte si tiež:

Poznáte farbu roka 2019?