Nachádzate sa tu

ALCINA predstavuje trendy účesy na rok 2022 v kolekcii Vielfalt

Rozmanitosť, nemecky Vielfalt, je hlavným heslom novej kolekcie ALCINA, v ktorej značka predstavuje trendy účesy aktuálnej sezóny. Cieľom je inšpirovať kaderníkov aj zákazníkov, aby objavovali nové techniky farbenia, ktoré vyzerajú skvele a zároveň vynikajú jednoduchosťou. Strih a farba vlasov sú tu v dokonalej zhode, techniky sú nekomplikované, ale efektné a korešpondujú s kaderníckymi salónmi dnešnej doby. Základom sa stali farebné prechody ako balayage alebo babylights.

Šesť modeliek, dvanásť lookov

Kolekcia Vielfalt na šiestich rôznych modelkách ukazuje, aké trendy aktuálne hýbu svetom módy a krásy. Každá z modeliek predstavuje hneď dva rozdielne looky, čím je poukazované na rozmanité možnosti stylingu. Dôraz je však kladený aj na zachovanie individuálnosti každej z nich a podčiarknutie jej osobnosti.

Curls & Waves

Look 1: Danielinu charizmu skvele podčiarkujú latino vlny

Kučeravá hriva je všeobecne znakom temperamentu, nonšalancie a neformálnosti. Čím sú kučierky drobnejšie, tým živšie a uvoľnenejšie výsledok pôsobí. Drzé vlny, aké má Daniela, sú toho najlepším príkladom. Kučeravá ofina krásne padá do tváre a dodáva jej jemné ohraničenie. Okrúhla gradácia strihu potom vytvára skvelú štruktúru vĺn.

Look 2: Decentné vlny dodávajú Daniele športovo elegantný vzhľad

Tento look predstavuje sebavedomý postoj, zároveň podčiarkuje ženskú eleganciu. Hodí sa na každý deň, ale vynikne aj pri špeciálnych príležitostiach – vďaka mnohým možnostiam stylingu bude mať vždy ultramoderný šmrnc. Ofina sčesaná na bok s jemným zvlnením smerom von zvýrazňuje Danieline rysy.

Pixie Icy Blond

Look 1: Strih pixie podčiarkuje Ninin androgýnny vzhľad

Strih pixie pôsobí veľmi ženským dojmom a svoju nositeľku premení na jemnú bytosť. Okrem toho sa jedná o aktuálny trend. Cieľom je, aby bol účes maximálne variabilný.

Look 2: Ninin sebavedomý a chladný pohľad dodáva tomuto looku veľkú dávku elegancie

Oblasť ofiny je strihaná mäkko, vďaka čomu je možné vyhrať sa s výsledným stylingom. V tomto prípade je časť vlasov vyčesaná nahor a krásne tak zvýrazňuje modelkine rysy.

Long Bob

Look 1: Mikádo je skutočným evergreenom a nesmie v kolekcii chýbať – môže vyzerať zakaždým inak a vždy sa dokonale prispôsobí svojej nositeľke

Vďaka zvolenému strihu vlasy pôsobia hladko a mäkko. Končeky vlasov nekončia na ramenách, ale jemne ich „obtekajú“. Predná časť štýlovo rámuje modelkinu tvár a dodáva jej krásne kontúry. Účes vyniká objemom a trochu konkávnou, no veľmi kompaktnou líniou.

Look 2: Účes s ležérnymi vlnami sčesanými na bok dodáva Rachelinmu dlhému mikádu šmrnc a sebavedomý vzhľad

Moderný štýl s Chunky Highlights prepožičiava svojej nositeľke ležérny a veľmi atraktívny look. V nenútených vlnách krásne vyniknú farebné akcenty.

Modern Mullet

Look 1: Nekonvenčný mullet prepožičiava Camille provokatívny vzhľad, ktorý okamžite upúta pozornosť

Všetko, len nie nudný: tento retro strih z osemdesiatych rokov zažíva ďalší comeback v novej podobe. Je ideálnou voľbou pre sebavedomých ľudí, ktorí držia prst na tepe doby a chcú sa odlíšiť od mainstreamu.

Look 2: Či už v sebavedomom variante spolu s každodenným outfitom zloženým z džínsov a trička, alebo v kombinácii s business kostýmom či večernými šatami – mullet v tejto podobe vyzerá vždy elegantne

Aj napriek extravagantnému strihu sa moderný mullet vyznačuje všestrannosťou a ponúka priestor na rôzne štýly a variácie. Po vyžehlení dokáže pôsobiť noblesne a zároveň originálne.

Long Blond

Look 1: Teplý blond odtieň a styling “Big Hair” vytvára nevšedný vzhľad

Big Hair – don´t care! To je štýl, ktorý je v kurze a dodáva svojej nositeľke dávku zvodnej elegancie. Sebavedomý vzhľad s veľkým objemom pri korienkoch a hladkými končekmi vytvára skutočne špeciálny dojem.

Look 2: Adriannine dlhé vlny predstavujú moderný štýl na každú príležitosť

Mäkké vlny rámujú Adrianninu tvár a podčiarkujú jej športovo elegantný štýl. Tmavšie korienky a presvetlené končeky vykúzlili prirodzený letný blond odtieň.

Long Brown

Look 1: Provokatívne, cool a ležérne – tento look sa nesie v štýle samotnej modelky Nouk

Tmavo hnedá v kombinácii s Chunky Highlights v medenej farbe a objemnými vlnami vytvára veľmi pôsobivý štýl. Jasne definovaná ofina ho ešte viac podčiarkuje.

Look 2: Farebné akcenty dodávajú účesu "niečo špeciálne"

Tento look má nádych hippie štýlu a vďaka tomu vyzerá úžasne nekomplikovane. Mierne rozstrapatené vlnité vlasy pôsobia autenticky a vykúzlia "summer feeling" v každom ročnom období.