Nachádzate sa tu

#ALCINA Style: sedem noviniek pre nekonečné možnosti stylingu

Chceme byť neustále #selfieready. K tomu potrebujeme perfektný účes, ktorý ale musí byť rôznorodý – raz uhladený, inokedy nedbalý, ale vždy trendy. Nekonečné možnosti kreácií ponúka nová kolekcia #ALCINA Style so siedmimi prípravkami, ktoré umožňujú vytvorenie širokej škály účesov. Séria vznikla v spolupráci s poprednými influencermi, pretože práve oni sa v posledných rokoch stali zdrojom inšpirácie nielen pre svet módy, ale aj vlasový styling. Inšpirujte sa aj vy a oslňte každý deň iným lookom!

#Štruktúrovací styling-sprej

Dnes uhladený look, zajtra levia hriva, pozajtra nedbalo elegantný účes – presne takúto hru s kreáciami ponúka Štruktúrovací styling-sprej, ktorý vlasom dodáva spevnenie a štruktúru. Zároveň v nich stále zachováva pohyb a prirodzenosť. Použiť ho môžete do mokrých i suchých vlasov, napríklad ráno na oživenie účesu.

#Nepenivá fénovacia emulzia

Nevyhovuje vám klasické penové tužidlo? Potom si môžete zamilovať tento objemový zázrak v podobe emulzie z novej kolekcie. Vytvára veľmi prirodzený vzhľad a každý účes s ním získa lesk, objem a dlhú výdrž. Báť sa nemusíte ani lepenia vlasov alebo ich nadmerného zaťaženia, vlasy naopak po použití zostávajú hebké a príjemné na dotyk.

#Fénovací sprej pre hladké vlny

Poletujúce vlasy nás pri vytváraní účesu takmer nikdy netešia a pri vlnách to platí dvojnásobne. Fénovací sprej pre hladké vlny s anti-frizz faktorom tieto neposlušné vlasy krotí a zároveň vyhladzuje ich štruktúru a dodáva lesk aj ľahkú fixáciu. Vytvorenie hladkých vĺn je teraz hračka! Tento styling vo vlasoch ani nepocítite – vlasy budú stále príjemne ľahké a hladké.

#Ochranný sprej pred teplom

Patrí fénovanie, žehlenie či kulmovanie do vašej každodennej rutiny? Potom nezabudnite svoje vlasy pred škodlivým pôsobením tepla chrániť. Tento sprej vlasom poskytuje ochranu až do 230 °C a zabraňuje ich nadmernému poškodeniu, krehkosti a lámavosti. Svojím zložením ich zároveň nezaťažuje a vďaka jemnému rozprašovaču vlasy nenamáča a rýchlo v nich zasychá. Po použití sa môžete tešiť aj na výrazný lesk a pocit ľahkosti a sily.

#Ultraľahký sprej s morskou soľou

Ležérne, prirodzené účesy a plážové vlny sú trendy neustále. Ak ste si tento nenútený, avšak veľmi efektný styling tiež obľúbili, môžete ho doviesť k dokonalosti sa soľným sprejom. Ten vytvára pevnú štruktúru a poradí si aj s jemnými vlasmi. Ideálny je pre stredné dĺžky vlasov a mikáda.

#Neviditeľná styling-pasta – stredne silná

Či už máte jemné, silné, rovné alebo kučeravé vlasy, táto neviditeľná a nezaťažujúce stylingová pasta im dodá moderný vzhľad a prirodzené spevnenie. Nemusíte sa obávať, že by váš účes zlepila alebo mastila, vo vlasoch je ľahká a príjemná. Ocenia ju predovšetkým muži a ženy s krátkymi vlasmi, ale použiť sa dá aj pri dlhých vlasoch na spevnenie niektorých častí účesu.

#Tuhá styling-pasta – veľmi silná

Ak váš účes vyžaduje silné a dlhodobé spevnenie, siahnite po tuhej stylingovej paste. Umožňuje nadvihnutie, modeláciu či stočenie aj extrémne krátkych vlasov a dodáva týmto účesom potrebnú fixáciu. Obľúbite si ju aj preto, že vytvorený účes môžete kedykoľvek počas dňa prečesať a upraviť podľa svojich predstáv.

Prečítajte si tiež:

Jeden účes, dve varianty stylingu