Nachádzate sa tu

Anti-age vlasová starostlivosť

Anti-age starostlivosť si zaslúži nielen naša pleť, ale i vlasy. Prečo? S pribúdajúcimi rokmi sa v tele spomaľuje bunečná aktivita, ktorá ovplyvňuje rast a kvalitu vlasov. Vlasy sú preto redšie, predčasne vypadávajú, sú suché, krehké a strácajú vitalitu. A k tomu ich zaťažujeme opakovaným farbením. Nový rad starostlivosti ALCINA AgeVital je zacielený na problémy, ktoré súvisia so starnutím vlasov. Vysoko kvalitná receptúra prípravkov je navrhnutá pre ženy nad 40 rokov s farbenými vlasmi. Navracia vlasom ich prirodzený lesk, vitalitu a hebkosť. Zároveň upokojuje a regeneruje vlasovú pokožku a povzbudzuje rast vlasov.

Účinné látky:

  • Vital-kofeínový komplex: kombinácia účinných látok z kofeínu, AnagainuTM (extrakt z hrachových klíčkov) a panthenolu revitalizuje zrelé vlasy. Podporuje rast vlasov a posilňuje ich zvnútra aj zvonku. Suchým vlasom a suchej pokožke hlavy dodáva hydratáciu a vitalitu.
  • Extrakt z baobabu: prírodná anti-age látka zlepšuje rozčesávanie a celkový pocit z vlasov. Dodáva namáhaným vlasom hodvábnu jemnosť.

 

Trojstupňový systém radu ALCINA AgeVital pôsobí presne proti problémom, ktoré súvisia so starnutím vlasov. Kombinácia vyššie uvedených účinných látok posilňuje vlasy zvnútra aj zvonku, znižuje ich lámavosť*a vypadávanie. Dodáva im lesk a zároveň regeneruje vlasovú pokožku, čím posilňuje vlasové korienky.

Ako sa správne starať o zrelé vlasy?

Vlasy najprv umyte AgeVital šampónom, ktorý revitalizuje a posilňuje zrelé a krehké vlasy. Dodáva vlasom novú energiu a podporuje ich rast. Následne aplikujte AgeVital balzam, ktorý zlepšuje štruktúru vlasov. Ošetrujúca formula ich posilňuje až ku končekom, zlepšuje ich elasticitu a rozčesávanie. Dvakrát do týždňa svojim vlasom doprajte aj špeciálnu starostlivosť v podobe energetického séra AgeVital. S jeho pomocou podporíte prirodzený rast vlasov a zároveň ich posilníte a zregenerujete.

*Klinické texty preukázali o 98 % menšiu lámavosť zrelých vlasov po použití ALCINA AgeVital šampónu a balzamu.