Nachádzate sa tu

Balzam na vlasy oslavuje 40 rokov na trhu! Prečo je stále tak obľúbený?

Svet kozmetiky neustále napreduje a novinky sú na dennom poriadku. Existujú však prípravky, ktoré majú svoje miesto v kúpeľniach aj salónoch už desiatky rokov a ich popularita neklesá. Takým produktom je aj ALCINA Balzam na vlasy, ktorý je na trhu už od roku 1981 a v nezmenenej receptúre sa stará o krásu vlasov už 40 rokov. Čím si svojich fanúšikov získal a aké boli jeho začiatky?

Späť do minulosti: ako sa zrodil Balzam na vlasy?

Vráťme sa späť do roku 1981. Ak by sme vtedy navštívili kadernícky salón, nemohli by sme si nevšimnúť najväčšieho trendu tej doby – trvalej ondulácie. Tá zažívala najväčší rozmach a žiadna iná služba nemala na prácu v salónoch výraznejší vplyv. Aj laboratóriá vlasovej kozmetiky sa najviac venovali tejto téme. Vo svetle tejto techniky však začali prichádzať aj nové požiadavky, predovšetkým v oblasti starostlivosti a záverečného ošetrenia vlasov po trvalej. Tak prišla ALCINA s myšlienkou balzamu s rýchlym účinkom, ktorý vlas vyhladí, umožní jednoduché rozčesávanie a dodá odolnosť a lesk. Tento nápad dosiahol dokonalosti vďaka Balzamu na vlasy, ktorý je tu dodnes.

Stále skvelý Balzam na vlasy

Aj keď je trvalá ondulácia dnes už skôr okrajovou záležitosťou, Balzam na vlasy je stále nenahraditeľným pomocníkom v salónoch po chemických úpravách vlasov aj pri domácej starostlivosti. Čo si na ňom všetci tak cenia? Jeho popularita vychádza z pestrej škály benefitov, ktoré vlasom prináša. Stará sa o vyhladenie ich povrchu a dodáva oslnivý lesk. V jeho zložení nájdeme ovocné kyseliny a pšeničné lipidy, ktoré posilňujú štruktúru vlasov a zlepšujú odolnosť. Ľahko ho do vlasov vmasírujete a môžete ho ihneď zase opláchnuť, nie je potrebné ho nechávať pôsobiť dlhšie. Balzam vlasy nijako nezaťažuje a po nanesení vám zostane hebká, zdravá a dobre rozčesaná hriva. Teraz Balzam prichádza aj v novom dizajne.

Súvisiace produkty