Nachádzate sa tu

Be Authentic: Nechajte vyniknúť prirodzenú krásu s novou kolekciou ALCINA

Vo  svete líčenia sa už nejakú dobu držia hesla, že menej je viac. Veľkým trendom je prirodzenosť a "no make-up" vzhľad, ktorý velí nalíčiť sa tak, aby to bolo čo najmenej vidieť. Môžete tak nechať vyniknúť svoje vlastné ja, no pritom šikovne schovať všetky nedokonalosti pleti. Tento svieži a autentický look jednoducho docielite pomocou novej kolekcie ALCINA Be Authentic. Nájdete v nej vzdušné a ľahké produkty, ktoré jemne priľnú k pleti a vydržia dlhé hodiny. Čo všetko kolekcia obsahuje?

Authentic Skin Foundation

Už  názov nového make-upu Authentic Skin Foundation je veľavravný. Oslní vás ľahkou a krémovou konzistenciou, pomocou ktorej priľne k pleti ako druhá koža a vy ho tak pri nosení takmer neucítite. Hoci vytvára veľmi prirodzený matný finiš, vyniká vysokým krytím a bez problémov si tak poradí so všetkými nedostatkami pleti. V zložení make-upu nájdeme aj vitamín E a extrakt z granátového jablka, ktoré majú na starosti ochranu pokožky pred predčasným starnutím aj negatívnym vplyvom voľných radikálov. Vyberte si jeden z troch odtieňov Authentic Skin Foundation a užite si bezchybný vzhľad pleti po celý deň.

Authentic Concealer

Pupienky, nerovnosti pleti, tmavé kruhy pod očami či jemné línie a vrásky, to všetko môžu byť prekážky pri snahe o vytvorenie perfektného looku. Všetky však hravo prekoná korektor Authentic Concealer, ktorý okrem zamaskovania nedokonalostí zvládne aj osviežiť a rozžiariť očné okolie. Flock aplikátor umožní veľmi presné a jednoduché nanášanie a ľahká textúra zase komfortný pocit pri nosení. Vybrať si môžete z dvoch odtieňov – light a medium.

Wake-up Primer

Ako dosiahnuť to, aby vám líčenie vydržalo čo najdlhšie? Podporiť výdrž make-upu aj korektora môžete pomocou podkladovej bázy. Wake-up Primer vyniká transparentnou gélovou textúrou s vysokým obsahom vody a pokožku tak osvieži a zanechá ju príjemne hebkú a vyživenú. Zároveň pleť opticky zjemní, vyplní póry a jemné vrásky a vytvorí tak perfektný základ každého líčenia. Hodí sa na všetky typy pleti.

Prečitajte si tiež:

Orámujte tvár perfektným obočím