Nachádzate sa tu

Červená je späť!

Červený rúž patrí k must-have kúskom každej dámskej kabelky. A aktuálne prehliadky najslávnejších módnych značiek dokazujú, že červené pery sú trendy aj tento rok. Táto farba je elegantná, univerzálna a zvodná, a ak nájdete ten správny odtieň, pristane aj vám. Červené pery vás potom budú môcť sprevádzať všade – na slávnostných akciách, v práci, a spolu s ležérnym outfitom aj pri každodenných príležitostiach.

Ako červený rúž nosiť?

Aby rúž spoľahlivo držal na svojom mieste, použite najprv kontúrovaciu ceruzku. K tmavším tónom bude najlepšie sedieť Precise Lip Liner v odtieni intense. Začnite od stredu pier a veďte linku smerom ku kútikom. Kontúrovacou ceruzkou môžete pery tiež vyplniť úplne celé. Až sa bude rúž postupne strácať, nebudú tak na perách vznikať nevzhľadné fľaky. Farba bude vďaka kontúrovacej ceruzke stále pôsobiť jednoliato. Krásne ju doladia rúže Intense Lipstick v odtieni henna alebo Shiny Lipstick v tóne scarlet.

Dôkladná aplikácia

Akákoľvek je farba nádherná, skvele bude vyzerať, len ak bude precízne nanesená. Drobné chyby ľahko odstránite s pomocou vatového tampónu. Použiť sa dá aj korektor, ktorý krásne definuje okraj pier. Ak ste rúžu naniesli príliš veľa, vložte medzi pery papierový obrúsok a stlačte ich k sebe.

Jemné líčenie

Červené pery budú okúzľujúcim prvkom každého líčenia. Oči by preto mali byť zvýraznené len jemne. Skvelého výsledku dosiahnete napríklad s tieňmi Miracle Eye Shadow v odtieni nude a bronze alebo s Creamy Eye Shadow Stick v tóne taupe. Pokiaľ chcete líčeniu dodať trochu dramatickosti, môžete namiesto tieňov nakresliť linky s Dip Eye Liner v čiernej farbe.