Nachádzate sa tu

Doprajte vlasom dotyk luxusu

Predstavte si krásne lesklé vlasy žiariace životom a zdravím. A teraz si predstavte, že presne také môžete mať aj vy. Znie to lákavo, že? S luxusnou sériou ALCINA Nutri Shine, ktorá obsahuje hodnotné oleje a oslní vaše zmysly tajomnú orientálnou vôňou, sa tento sen stáva skutočnosťou. A to vďaka olejovému elixíru a dvom novinkám pre pestovanú hrivu – šampónu a maske na vlasy. Prečo ich vaše vlasy budú milovať?

Oleje ako výdatná starostlivosť

Základom série Nutri Shine sú vzácne oleje. Tie majú v starostlivosti o vlasy dlhoročnú tradíciu a používali ich už v starom Egypte. Dokážu vlasy vyhladiť a dodať im krásny hodvábny lesk. Zároveň sú ľahké, takže vlasy nijak nezaťažujú, a sú vhodné pre všetky typy. Séria Nutri Shine obsahuje arganový olej, ktorý je ručne získavaný zo semien arganových stromov rastúcich v juhozápadnom Maroku. Ich počet je však obmedzený a získavanie veľmi náročné. Z toho dôvodu je arganový olej drahý a vzácny. Vyniká vysokým množstvom antioxidantov a intenzívnou vôňou. Produkty ďalej obsahujú olej z hroznových semienok, ktorý chráni pred pôsobením voľných radikálov spôsobujúcich napríklad predčasné starnutie buniek. Zabraňuje poškodeniu vlasov, ošetruje a zanecháva ich hodvábne hladké.

Šampón pre nekonečne hebké vlasy

Starostlivosť o vlasy sa začína kvalitným umývaním. S tým vám pomôže nový ALCINA Nutri Shine šampón, ktorý sa vďaka obsiahnutým vzácnym olejom postará o vyhladenie vlasov a zároveň má ošetrujúci efekt. Výsledkom sú neuveriteľne jemné a hebké vlasy, ktoré sa oveľa ľahšie rozčesávajú. Očarí vás i orientálna vôňa šampónu, s ktorou sa v priebehu okamihu prenesiete do príbehov Tisíc a jednej noci.

Intenzívna starostlivosť s maskou

Ak sú vaše vlasy matné, slabé a skrátka bez života, doprajte im skutočne výdatnú starostlivosť. Poriadnou vzpruhou pre ne bude ALCINA Nutri Shine maska ​​na vlasy, ktorá sa postará o hladšie, pružnejšie a lesklejšie vlasy. Hoci bohato ošetruje, vlasy nijak nezaťažuje, uľahčuje ich rozčesávanie a je vhodná pre všetky typy. Masku nanášajte do dĺžok vlasov a do končekov a následne opláchnite. Čím dlhšie ju necháte pôsobiť, tým bude ošetrujúci efekt výraznejší!

Všestranný olejový elixír

Prvou lastovičkou zo série Nutri Shine bol olejový elixír, ktorý vyniká svojimi účinkami a mnohými možnosťami využitia. Postačí jedna až tri dávky z pumpičky a môžete začať kúzliť. Použiť ho môžete ako intenzívnu starostlivosť, kedy ho nanesiete na vlasy asi 10 minút pred umývaním. Rovnako tak ho môžete vmasírovať do čerstvo umytých a uterákom vysušených vlasov. Svoje využitie nájde aj ako stylingová pomôcka, kedy zaistí jednoduchšie rozčesávanie aj úpravu vlasov.