Nachádzate sa tu

Dosiahnite microblading efekt použitím novej kolekcie Glam it up! Bude to trvať len chvíľu

Profesionálna metóda s názvom microblading spočíva vo vykresľovaní jednotlivých chĺpkov obočia priamo na kožu technikou drobného čiarkovania. Jej cieľom je dosiahnuť perfektný tvar a hustotu. Ak ste si doteraz na túto metódu netrúfli alebo nemáte dosť času na návštevu profesionála, máme dobrú správu. Microblading efekt môžete dosiahnuť s novou limitovanou sériou dekoratívnej kozmetiky ALCINA Glam it up!

Obočie podľa vlastných predstáv

Či už túžite po prirodzenom, jemne zvýraznenom obočí  alebo nedáte dopustiť na plný "glamour" look, vezmite do rúk pero na obočie Eyebrow Pencil. S týmto pomocníkom, ideálnym na microblading efekt, vytvoríte vzhľad presne podľa svojich predstáv. Intenzitu výsledku volíte podľa toho, ako silno na pero zatlačíte. Vybrať si môžete aj to, či požadovaný efekt dosiahnete špičkou pera – tá vytvorí jemné čiarkovanie alebo plochou zaisťujúcou plnšie obočie. Pero je oteruvzdorné a vodoodolné, takže líčenie vydrží v perfektnom stave dlhé hodiny.

Monochromatický look

Na každý večierok ale aj na bežné denné nosenie ponúka kolekcia Glam it up! trojicu očných tieňov s trblietavým finišom. Nájdeme tu svetlý odtieň "Golden sand" ideálny ako na nanesenie na celé viečko, tak aj do vnútorného kútika oka či ako rozjasňovač na líca. Tmavší tón "Bronzing rose" a najtmavší "Cool taupe" využijete napríklad pri večernom líčení. Naniesť ich môžete na očné viečko samostatne a zviezť sa tak na vlne trendy monochromatického vzhľadu. Alebo ich skúste vzájomne kombinovať a tieňovať.

Multifunkčné "kajalky"

Kajalové ceruzky Kajal Liner si rýchlo zamilujete pre ich mnohostranné využitie. Vykreslíte nimi elegantnú linku pozdĺž hornej línie mihalníc, žiarivé akcenty dodajú v podobe pretiahnutého "krídla" do vonkajšieho kútika oka a vykúzlite nimi aj rýchle dymové líčenie. Stačí nakresliť linku a tú pomocou aplikátora na opačnej strane ceruzky jemne rozotrieť. Ceruzky sú vodoodolné, takže s vami bez problémov zvládnu každú párty aj ples.