Nachádzate sa tu

Dovoľte svojim vlasom zažiariť a oživte ich farbu! Ako to zvládnuť doma?

Chýba vašim vlasom lesk a farba sa už pomaly vytratila? Je na čase účes oživiť! Pomocou správnych produktov a ošetrujúcich komponentov môžete vlasy regenerovať a dodať im lesk. Vlasy totiž pôsobia pestovaným dojmom len vtedy, ak je ich štruktúra zdravá. Získať späť ich žiarivý vzhľad môžete aj bez farbenia a to priamo u vás doma. Ako na to?

Zázrak menom Color šampón

Naším tipom sú Color šampóny ALCINA. Vďaka obsahu aktívnych farebných pigmentov oživia farbu, posilnia farebný odtieň a vlasom prepožičajú intenzívny lesk. Ideálny pár tvoria spolu s Color Conditioning Shots – balzamami s jednoduchým použitím, ktoré sú k dispozícii v rozmanitých farebných odtieňoch. Ich farebný efekt vo vlasoch vydrží 2—3 umytia a okrem schopnosti oživiť farbu vás o svojich kvalitách presvedčia aj optimálnou hodnotou pH alebo obsahom ovocných kyselín a pšeničného extraktu.

Kedy po týchto pomocníkoch siahnuť? Ideálne je ich použitie medzi dvomi farbeniami či tónovaním. Ak použijete Color šampón spolu s balzamom, násobí sa ich účinok a odrasty alebo šediny sa po každom nanesení zafarbia o niečo viac. S prípravkom Color Conditioning Shot budú vaše vlasy na slnku žiariť ako slnko samotné. Lesk a hebkosť sú príjemným bonusom. Táto starostlivosť je určená pre každého, kto chce s malým úsilím dosiahnuť senzačný výsledok.

Pozrite sa, ako je práca s nimi ľahká!

Farebná predpoveď: stavte na prirodzenosť

V roku 2020 sú podľa odborníkov v kurze prírodné farby vlasov, ako je zlatá blond, zlatá medená a studená aj teplá hnedá. Stále trendy sú aj pastelové blond tóny aj ich výrazná studená verzia. Pokiaľ ide o styling, je dôležité zdôrazniť prirodzenú štruktúru vlasov a tým podčiarknuť vzhľad a strih samotných vlasov. Dojem umelosti sa nenosí, dôležité je vyzdvihnúť individualitu a osobnosť.

Tipy na rýchlu regeneráciu:

Upravte vlasovú starostlivosť

Každodenné umývanie vlasy zbytočne zaťažuje. Lepšie je vlasy umývať každé dva až tri dni jemným šampónom a počas dní, kedy si vlasy neumývate, si proti mastným odrastom pomôcť suchým šampónom. Ten prepožičia vlasom sviežu vôňu a väčší objem pri korienkoch. Vlasy umývajte len vlažnou vodou, horúca voda totiž poškodzuje pokožku hlavy. Suché vlasy ocenia extra hydratáciu. Pomôže napríklad hydratujúci balzam s hyaluronátom. Vlasom urobí dobre aj občasné použitie masky. Ošetrujúce látky obsiahnuté v maske by sa mali dobre vmasírovať do vlasov a po umytí ešte prepláchnuť studenou vodou. Tak sa uzavrie povrch vlasov a tie tak získajú späť svoj prirodzený lesk.

Šikovný styling

V oblasti stylingu dnes profitujeme z mnohých nových technológií: nových účinných látok a formúl, ktoré spolu so stylingom zabezpečujú aj starostlivosť. Pred fénovaním je dobré použiť prípravok na ochranu pred teplom. Vďaka tomu získajú vlasy väčší objem, elasticitu a hydratáciu a sú tak chránené pred horúcim vzduchom. Občas je dobré vynechať kulmu alebo žehličku. Ak je to pre vás nepredstaviteľné, skúste aspoň nastaviť nižšiu teplotu (napríklad 170 stupňov), aby sa vlasy zbytočne nevysušovali.