Nachádzate sa tu

EyeLike: nová limitka pre všetkých make-up minimalistov

Trendy v líčení hovoria jasne – aktuálne sú stále v kurze jednoduchosť a minimalizmus. To hrá do kariet tým, ktoých tento štýl líčenia baví, ale aj tým, ktorí na vytváranie sofistikovaného make-upu nemajú dostatok času. Nová limitovaná kolekcia ALCINA EyeLike preto obsahuje iba tie najzákladnejšie make-up nevyhnutnosti – špirálu a kajalové ceruzky na oči v štyroch sýtych odtieňoch.

Zaujmite farebnou linkou

Ak sledujete dianie na módnych mólach alebo celebrity na červenom koberci, neuniklo vám, že výrazné a farebné očné linky v posledných mesiacoch výrazne prehovorili do súčasných trendov. Niet divu. Sú hravé, slušivé a dokážu každému líčeniu dodať niečo extra. A pristanú aj vám! Ak je linka vedená správne, lichotí každému tvaru oka a dokáže prípadne tvar aj opticky upraviť. S kajalovými ceruzkami na oči Perfect Stay Kajal vytvoríte linku vďaka ich mäkkej textúre jednoducho a rýchlo. Ich vysoká odolnosť voči oteru a vode potom zaručí, že zvládnu aj náročné dni. Aká farba vašim očiam svedčí najviac – olivová, tmavo zelená, modrá či grafitovo čierna?

Špirála: nevyhnutná bodka

Keď na líčenie zostáva naozaj minimum času, siahneme väčšinou iba po špirále. Za to však od nej čakáme naozajstné kúzla. Túžime po maximálnej dĺžke, perfektnom oddelení mihalníc aj zvodnom natočení. To, že nám na očiach vydrží v dokonalom stave dlhé hodiny bez rozmazania či drobenia, je samozrejmosťou. To všetko zvláda nová Špirála na dlhé mihalnice2. Má inteligentnú mäkkú kefku na jednoduché nanášanie a vysoko pigmentovanú receptúru, ktorá mihalnice okamžite obalí. Výsledok? Perfektný vejár mihalníc a dokonalé jemné líčenie v jednom.

Profesionálne tipy, ako perfektne nanášať špirálu:

  • Dokonale oddelené, objemné a dlhšie mihalnice najlepšie vykúzlite cik-cak technikou pri nanášaní.
  • Ak sa vám mihalnice zlepili, asi ste použili príliš veľa farby. Ako to napraviť? Pomocou kefky na mihalnice, ktorou ich prečešete.
  • Ak sa špirála nedopatrením dostala na očné viečko, nechajte ju trochu zaschnúť a potom odstráňte navlhčenou vatovou tyčinkou.
  • Ak budete chcieť počas dňa mihalnice dolíčiť, nenanášajte špirálu ráno príliš intenzívne. Len tak je možné farbu počas dňa osviežiť.
  • Máte rovné a málo natočené mihalnice? Použite pred nanesením špirály kliešte na mihalnice – tie ich krásne natočia do ideálneho oblúka.
  • Nikdy kefkou špirálu pri naberaní „nepumpujte“ hore a dole, jej obsah by rýchlejšie vyschol. Radšej pri naberaní otáčajte kefkou sprava doľava.

Prečítajte si tiež:

5 tipov, ako si usporiadať kozmetiku