Nachádzate sa tu

FALL in love: vykročte do jesene s dokonalými perami

Červená, mauve aj decentný ružový lesk – to všetko sú farby, ktoré na svojich perách predvádzali modelky na prehliadkových mólach počas týždňov módy v Paríži či New Yorku. A práve týmito trendy odtieňmi sa pri tvorbe novej kolekcie dekoratívnej kozmetiky inšpirovala aj ALCINA. Výsledkom je limitovaná kolekcia FALL in love, ktorá vás svojimi jesennými tónmi donúti zamilovať sa do nového ročného obdobia aj do rúžu samotného.

Jeseň na perách

Nová kolekcia FALL in love korešponduje nielen s aktuálnymi trendmi, ale aj s farbami jesene. Vaše pery tak bude zdobiť výrazná červená, prirodzená nude, tajomná hnedočervená aj nevšedná jemná fialová. Všetky tieto tóny nesú krémové rúže Pure Lip Color, ktoré si zamilujete aj pre ich dlhú výdrž, perfektné krytie, a predovšetkým veľmi príjemnú hodvábnu textúru, vďaka ktorej ich na perách takmer neucítite. Pretože obsahujú cenné oleje, zaisťujú zároveň nekonečnú vláčnosť pier pri nosení.

Vyskúšajte Ombré efekt

Radi s farbami na perách experimentujete? Potom vám iste neunikol súčasný trend pier s Ombré efektom, kedy sa kombinuje hneď niekoľko odtieňov rúžov. Skvele vám na to poslúžia obojstranné ceruzky na pery Lip Duo, ktoré majú na každom konci trochu iný odtieň. Na perách vydržia dlhé hodiny, vynikajú farebnou intenzitou, a pretože obsahujú bambucké maslo, pri nosení sa budú o vaše pery aj starať. Okrem Ombré efektu výborne poslúžia aj pri modelovaní pier.

Trendy lesky

Jemne ružové trblietanie aj decentné lesky na pery hrajú na poli súčasných beauty trendov dôležitú úlohu. V kolekcii FALL in love preto nájdete Satin Lip Gloss, lesk na pery s ľahkou textúrou, ktorá pery nezaťaží, ale dodá im trblietavý finiš a optický push-up efekt. Atraktívna vôňa tonkových bôbov je príjemným bonusom. S akou farbou na perách vkročíte do jesene vy?