Nachádzate sa tu

Gél na krk a dekolt: užite si domácu masáž tak ako v salóne

Ruku na srdce – ako často sa počas kozmetickej rutiny venujete pokožke na krku a dekolte? Asi sa zhodneme, že tieto oblasti zostávajú v porovnaní s pokožkou tváre často opomínané a zanedbávané. Ak chcete čo najviac zmierniť a spomaliť známky starnutia, je dôležité sa venovať aj týmto partiám. Práve tie totiž starnutie odrážajú veľmi rýchlo a ľahko tak prezradia váš skutočný vek. Aby ste pokožke krku a dekoltu dopriali starostlivosť, akú si zaslúži, prichádza ALCINA s novinkou: Gélom na krk a dekolt so špeciálnym guľôčkovým aplikátorom.

Krk, dekolt a vrásky

Genetika, slnečné žiarenie, ale napríklad aj poloha pri spánku, to všetko môže viesť ku vzniku vrások v oblasti krku a dekoltu. Ak sa ráno prebudíte po noci strávenej na boku či na bruchu, vidíte práve v týchto oblastiach výsledok – "pokrčenú" kožu, ktorá sa však skoro narovná. Lenže túto vlastnosť nebude mať pokožka donekonečna. Dôležitú úlohu hrá aj jej štruktúra, ktorá sa na krku a dekolte od kože na zvyšku tela líši. Je veľmi tenká a takmer jej chýba tukové tkanivo aj mazové žľazy. Horšie sa v nej ukladá vlhkosť, takže rýchlo vysychá. Vrásky na seba nenechajú dlho čakať. To všetko sú dôvody, prečo si vašu pozornosť krk a dekolt zaslúžia. Jedine tak zachováte pokožke mladistvý vzhľad a pevnosť.

Novinka: Gél na krk a dekolt

ALCINA prichádza s novým Gélom na krk a dekolt, ktorého hlavnými úlohami sú vypnutie pokožky, jej spevnenie a hydratácia. K tomu pomáha masážny aplikátor s kovovými guličkami, ktorý podporuje mikrocirkuláciu a lymfatický systém. Vďaka chladivému účinku pleť aj osviežuje a vitalizuje. Gél obsahuje pokročilú formu kyseliny hyalurónovej, ktorá pôsobí hlboko vnútri pokožky i na jej povrchu, zlepšuje ukladanie vlhkosti a zabezpečuje vypnutie pleti. Druhou zaujímavou zložkou gélu sú plody kustovnice čínskej (goji), ktoré pokožke dodávajú potrebnú energiu. A ako s gélom pracovať? Príjemnú masáž a jeho skvelé účinky si doprajte ideálne vždy ráno a večer. Do pleti ho vmasírujte krúživými pohybmi smerom hore a roztierajte pomalými pohybmi smerom od krku či ramien dolu.

Súvisiace produkty