Nachádzate sa tu

Hra farieb začína! Nechajte sa očariť kolekciou Colour me softly

Prehliadkové móla v New Yorku či Londýne predstavili mnoho trendov novej sezóny jar/leto 2022. K jedným z tých najvýraznejších patria farebné kontrasty. Na jednej strane sme mohli vidieť záplavu jemných, romantických a nadčasových pastelových tónov, na tej druhej žiarili neprehliadnuteľné červené, ale aj prírodné a zemité odtiene. Všetky však majú niečo spoločné – premietli sa do novej kolekcie dekoratívnej kozmetiky ALCINA s názvom Colour me softly.

Vo farbe roku

Či už máte náladu na ženský a decentný look v nežných tónoch, alebo chcete vyzerať neprehliadnuteľne s výrazne nalíčenými perami či nechtami, tie správne farby nájdete v kolekcii Colour me softly. Premietli sa do očných tieňov, farieb na pery i lakov na nechty a ich vrstvením sa môžete vyhrať aj s intenzitou výsledného odtieňa. Nechajte sa zlákať prírodnými odtieňmi hnedej a zelenej, nechýbajú rúže v jemne ružovej aj žiarivo červenej farbe a v neposlednom rade ponúka kolekcia možnosť ohromiť svoje okolie farbou tohto roku – pastelovo fialovou.

Zaostrené na oči

Zabudnite na chvíľu na neutrálne a nude líčenie očí, nová sezóna nabáda k tomu, aby ste zapojili výrazné farby, a dokonca ich medzi sebou kombinovali! Kolekcia Colour me softly v tomto smere stavia na praktických mono tieňoch v odtieňoch lilac, grey a green. Vynikajú ultrajemnou púdrovou textúrou a jednoduchým nanášaním. Ich odtieň je jemný a romantický, pokiaľ ho však nanesiete mokrým aplikátorom alebo prstami, vyčarujete nimi aj intenzívny vzhľad!

Celé líčenie očí dotiahnete do oslnivého konca so Špirálou na dlhé mihalnice². Tá dodá riasam fascinujúcu hustotu aj dĺžku a pritom ich krásne natočí. Výsledný efekt môžete podporiť pridaním viacerých vrstiev bez toho, aby ste sa museli obávať zlepenia či rozmazávania.

Oslňte neprehliadnuteľnými perami

Ak výrazné líčenie očí nie je nič pre vás, môžete zviesť pozornosť k svojim perám. Pomôžu vám pri tom rúže ALCINA Lipstick, ktoré prichádzajú v koketných tónoch flirt a romance. Zanechávajú intenzívnu farbu a ich nosenie bude vďaka hebkej textúre príjemným zážitkom.

Trendy alternatívou rúžov môže byť nový Lip Gloss. Perám dodá výrazný farebný lesk a opticky zväčší ich objem. Zároveň sa postará o to, aby boli príjemne vyživené, a to vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej a olejom z dračieho ovocia a semienok zo zeleného čaju.

Nechty ako farebná bodka

Každý farebný jarný look najlepšie dotvoria ladiace nechty. Nová kolekcia ponúka intenzívne tóny tulip a lavendel, takže si na svoje prídu zástankyne romantických odtieňov aj neprehliadnuteľných tónov.