Nachádzate sa tu

Hra matu a lesku: Jesenná trendová kolekcia ALCINA je tu!

Premýšľate, či sa tento rok budete držať trendu matných produktov alebo sa necháte zmiesť novou metalickou vlnou? Máme pre vás dobré správy – rozhodovať sa nemusíte, oba finiše sú totiž v kurze a navyše sa skvelo dopĺňajú. Ukážkou je aj nová kolekcia Metallic meets Matt od ALCINY, v ktorej sa stretávajú ako matné, tak aj žiarivé metalické produkty.

Neprehliadnuteľné pery

V jesennej trendovej kolekcii ALCINA si prídu na svoje nielen zástankyne výrazných pier priťahujúcich pozornosť, ale aj tie z nás, ktoré dávajú prednosť skôr prirodzenejšiemu vzhľadu. Metallic Lip Fluid si vás získa svojím neprehliadnuteľným metalickým finišom, ktorý sa nesie presne v duchu najnovších trendov. Okrem toho oplýva tiež krémovou a vysoko pigmentovanou konzistenciou, ktorá zaistí naozaj oslnivý look. Matt Lip Colour potom vašim perám dodá hebký matný vzhľad a vďaka svojmu jemnému, avšak sýtemu odtieňu sa hodí na akúkoľvek príležitosť.

Dramatický pohľad

Nielen perám pristanú metalické odlesky. Rovnako tak dokážu rozžiariť aj vaše oči. Ak si netrúfate na lesklé očné tiene, môžete skúsiť niečo decentnejšie - napríklad jemnú linku lemujúcu mihalnice. ALCINA v tomto období prichádza s ceruzkami na oči Magic Kajal, ktoré vynikajú svojou dlhou výdržou a odolnosťou proti treniu. Vybrať si môžete medzi luxusným hnedo-zlatým odtieňom metallic brown a tajomným modrým tónom metallic blue.

V jesenných odtieňoch

Neviete si predstaviť líčenie bez očných tieňov? Kolekcia Metallic meets Matt myslela aj na vás. Zahŕňa totiž tri nové intenzívne očné tiene v ceruzke Eyepowder. Ich súčasťou je zúžený aplikátor, vďaka ktorému bude nanášanie precízne a pohodlné, hodvábne jemná textúra zase zaisťuje dlhú výdrž. V ponuke sú hneď tri odtiene dokonale ladiace s novou sezónou - khaki-matic, grey-matic a mauve-matic.

Prečítajte si tiež:

Metalické pery sú späť na scéne!