Nachádzate sa tu

Hydratačný sprej: 7 dôvodov, prečo ho potrebujete

Hoci by názov prípravku mohol naznačovať, že je Hydratačný sprej vhodný len na dodanie hydratácie vlasom, nie je to tak. Dokáže toho oveľa viac a právom preto patrí k najpopulárnejším vlasovým produktom ALCINA. Prečo by mal mať svoje miesto aj vo vašej kúpeľni?

1. Nedá šancu strapatým vlasom

Ak máte dlhé či namáhané vlasy, určite vám niečo hovoria problémy pri rozčesávaní. Hydratačný sprej si so zachlpenými a nepoddajnými vlasmi poradí, viditeľne ich uhladí a rozčesať pôjdu dobre.

2. Daruje vlasom starostlivosť, ktorú si zaslúžia

Vďaka obsahu Panthenolu a ďalších látok, ktoré dokážu viazať vlhkosť, zaručí sprej optimálnu hydratáciu, ktorá je nevyhnutná, ak túžite po hladkej štruktúre vlasov.

3. Kedykoľvek osvieži účes

Nechce sa vám si vlasy umývať, ale trochu osvieženia by si predsa len zaslúžili? Aj v týchto prípadoch Hydratačný sprej pomôže, nastriekať ho do vlasov môžete kedykoľvek počas dňa, užijete si krásne upravený vzhľad.

4. Dodá silu namáhaným vlasom

Hydratačný sprej dokáže pomôcť aj poškodeným, suchým a jemným vlasom. Stačí ho po umytí nastriekať do ešte vlhkej hrivy – to je všetko, zmývať sa už nemusí. Výsledkom sú lesklé, hebké a hlavne zdravé vlasy.

5. Je to super spoločník na cesty

Jednoduchá aplikácia je veľkou prednosťou Hydratačného spreja a svoje miesto tak má nielen pri domácej starostlivosti, ale poslúži skvele aj na cestách. Oceníte ho napríklad na dovolenke pri mori, kde dodá vlasom osvieženie kedykoľvek to budú potrebovať. Navyše obsahuje UV filter, takže ich chráni aj pred slnečným žiarením a poveternostnými vplyvmi.

6. Poteší všetkých

Je jedno, aký typ vlasov máte, tento sprej sa hodí pre každého. Rovnako tak ho môžete bez obáv používať každý deň.

7. Prichádza v novom

Hydratačný sprej teraz prináša aj pár noviniek. Jeho zloženie je stále rovnaké, ale zaobstarať si ho môžete vo väčšom, 125ml balení. A nadchne aj vylepšeným moderným dizajnom.

Súvisiace produkty