Nachádzate sa tu

Individualita, sila, nekonvenčnosť. ALCINA predstavuje trendy účesy z kolekcie Freigeist

Kaderník a ambasádor značky ALCINA Robert Mrosek pripravil na nasledujúcu sezónu 2022/2023 vlasovú kolekciu Freigeist. Odrážajú sa v nej aktuálne aj nadčasové trendy. Účesy si môžete prezrieť vždy v dvoch variantoch, na šiestich modelkách a jednom modelovi.

Freigeist (v preklade slobodný duch) sa zameria na individualitu a silu osobnosti. Prezentuje človeka, ktorý sa nebojí dať najavo svoj názor, zbaviť sa všetkých konvencií a postaviť sa do stredu pozornosti.

„V dnešnej spoločnosti je stále dôležitejšie vnímať sám seba ako individualitu a vyjadriť svoju osobnosť. Nejedná sa o politické vyhlásenie, ale o módne vyhlásenie. Dáva nositeľovi či nositeľke odvahu stáť si za svojím postojom, dať ho najavo a žiť ho – mať slobodného ducha. "

Robert Mrosek, kaderník a ambasádor značky ALCINA

Ruby: RUSTY BROWN

Prvý styling s názvom RUSTY BROWN by sa dal voľne preložiť ako „účes pobozkaný slnkom“. Rubyine hnedé vlasy s decentnými ryšavými odleskami pripomínajú slnečné letné dni. V prvej verzii má Ruby jemne zvlnené vlasy, ktoré pôsobia veľmi uhladene a elegantne. Naopak druhý look –  bohatá hriva hustejších kučier – vyvoláva WOW efekt.

Sara: GOLDEN BROWN

Z kučeravých vlasov vyžaruje temperament, neformálnosť, nenútenosť aj premenlivosť. Afro ponúka množstvo stylingov. Spravidla tmavé vlasy krásne oživia svetlejšie konce alebo preliv. Sarin prvý look vyžaruje neskrotnosť a sebaistotu. Naopak druhý je trochu jemnejší, pôsobí elegantne a žensky.

Alisa: SALTED CARAMEL

Bixie cut je späť! Alisin strih je kombináciou dvoch známych účesov: pixie a bobu. Na Alise je krásne vidieť, že bixie cut je veľmi tvárny a je možné s ním vytvoriť dva úplne odlišné stylingy. Kučeravá verzia v sebe nesie hravosť a drzosť. Verzia s rovnými vlasmi naopak evokuje moderný retro účes, ktorý okamžite zaujme.

Charlotte: HOT PINK

V móde stále zostáva aj nestarnúci pixie cut, ktorý je u Charlotty ozvláštnený výrazným ružovým odtieňom. Táto kombinácia priťahuje pozornosť a prezrádza, že jeho nositeľka má veľkú sebaistotu a pozitívny prístup k životu. Kratšie vlasy sú z hľadiska úprav trochu náročnejšie, ale na druhú stranu dávajú Charlotte možnosť každý deň vyzerať trochu inak.

Meiling: DARK GRAPHITE

Meiling má krátky zostrihaný bob, ktorý je možné rôzne upravovať podľa príležitostí. Prvý styling pôsobí uvoľnene a ležérne. Vlasy sčesané dozadu vo variante dva pôsobia elegantne a trochu prísne. Oba stylingy podčiarkujú modelkin sebavedomý výraz.

Alexandra: ARCTIC BLOND

Ľadová blond je stále v kurze. Pixie cut z minuloročnej kolekcie Vielfalt sa však trochu predĺžil do nadčasového bobu. Presne zostrihané mikádo pôsobí trochu stroho, ale nemenej slušivo. Navyše nie je problém ho trochu modifikovať do živšieho stylingu, ako ukazuje druhý look.

Andrew: URBAN GUY

Jediný pánsky strih v kolekcii je kombináciou ležérnosti a elegancie. Športová a suverénna klasika stavia na dlhšie vlasy na vrchnej časti hlavy a kratšie po stranách s hladkými prechodmi. Andrew neskrýva svoje prirodzené šediny a sústredí sa na kvalitný strih a dobrý styling.