Nachádzate sa tu

Intenzívna ampulková starostlivosť – beauty express pre pleť

Smer ručičky biologických hodín nezmeníme, avšak s ampulkovou starostlivosťou ALCINA na vás čakajú štyri ozajstné zázraky pleťovej starostlivosti. Je to vďaka obsahu kvalitných látok, ktoré pleť optimálne podporia tak, aby vyzerala pestovane a vitálne.

Každá ampulka obsahuje individuálnu kombináciu účinných ošetrujúcich látok, ktoré sú prispôsobené rôznym potrebám pleti. Tieto malé "posilňovače starostlivosti" sa používajú pred krémom v rámci komplexného ošetrenia pleti. V dlaniach rozotrite 3–5 dávok a jemne vtlačte do pokožky tváre až k dekoltu. 

Štyri ampulky na intenzívnu starostlivosť

Drobné vrásky a ochabnutá pleť

Trápi vás drobné vrásky a linky okolo očí? Práve pre vás je vhodná Anti Age ampulka s pentapeptidmi, panthenolom a repkovým olejom. Efektívne vyhladzuje očné okolie a redukuje vrásky. Hodí sa predovšetkým na ochabnutú a náročnú pokožku. Výsledkom je pružná a mlado vyzerajúcu pleť.

Rýchle riešenie pre suchú pleť

Majiteľky suchej pleti ocenia účinky Anti Dry ampulky. Obsahuje vzácne oleje (napr. avokádový či z broskyňových jadier), ktoré zjemňujú suchú a drsnú pokožku a zmierňujú suché vrásky. Ihneď po ošetrení je pleť hodvábne hebká a vláčna. Túto ampulku je ideálne použiť po peelingu a po jej aplikácii naniesť výživnú masku – výsledný efekt bude výraznejší.

Energetický koktail pre unavenú pleť

Ak si chcete dopriať ošetrenie, ktoré dodá bledej a unavenej pleti svieži a rozjasnený vzhľad, vyskúšajte Energy ampulku s koenzýmom Q10 a vitamínmi. Chráni pleť pred predčasným starnutím a zlepšuje jej obranyschopnosť. Výsledkom bude ružová a sviežo vyzerajúca pleť, vďaka ktorej sa budete cítiť ihneď krajšia.

Pre okamžitý liftingový efekt

Keď máme dôležitú schôdzku či spoločenskú akciu, potrebujeme dosiahnuť okamžitého viditeľného efektu. Na túto príležitosť je vhodné ošetrenie liftingovou ampulkou, ktorá minimalizuje póry a vrásky. Vďaka obsiahnutým prírodným látkam (ako je pagaštan konský a aloe vera) je ampulka vhodná aj po ťažkých pracovných dňoch a jej skrášľujúce účinky ocenia aj mamičky na materskej. Pleť je viditeľne vitálnejšia, sviežejšia a pôsobí vyhladene. Efekt vydrží 24 hodín.