Nachádzate sa tu

Jar s trendovou kolekciou ALCINA Charming Colours

Vystavte prvým jarným lúčom tvár nalíčenú vo farbách korešpondujúcich s aktuálnymi módnymi trendmi. Kolekcia dekoratívnej kozmetiky Charming Colours víta novú sezónu paletou jemných tónov a praktickými produktmi, s ktorými bude líčenie rýchle a zábavné!

Očarujúce farby

Podľa trendov, ktoré sme mohli vidieť na prehliadkových mólach, hrajú tento rok prím energické odtiene doplnené o obľúbené pastelové a neutrálne a zemité tóny. Práve na ne sa ALCINA vo svojej novej trendovej kolekcii zamerala a predstavuje produkty vo svetlo hnedej, jemne oranžovej či ružovej magnólii. Novinky zároveň vynikajú praktickosťou i jednoduchým použitím a padnú svojou univerzálnosťou ku každému outfitu a každej žene.

Zmyselné pery

V jarnej trendovej kolekcii nemôžu chýbať rúže, ktoré dodajú perám nežný jarný vzhľad. Soft Lip Pencils sú ukryté v praktickom balení v ceruzke, vďaka čomu sa ľahko a presne nanášajú. Majú krémovú a vláčnu textúru s vysoko účinným ricínovým olejom, takže sa dobre rozotierajú, sú na perách príjemné a nevysušujú. Vybrať si môžete medzi výraznejším odtieňom pink-magnolia a jemným sheer-peach.

Zaujmite pohľadom

V balení v ceruzke nájdete aj očné tiene Eyepowder. Predstavujú tak dokonalý kompromis pre tých, ktorí nedajú dopustiť na púdrové textúry, ale zároveň preferujú práve tento praktický variant. Nanášanie je jednoduché a rýchle. Neutrálne odtiene umožňujú kombinovanie s ďalšími produktmi. Tiene si vás získajú aj svojím aplikátorom, vďaka ktorému môžete ľahko vykresliť celé viečko, alebo viesť iba jemnú linku pozdĺž línie mihalníc.