Nachádzate sa tu

Jesenné lakovanie: aké odtiene lakov na nechty sú teraz najviac trendy?

Aj keď nám nič nebráni nosiť neónové šaty v zime, väčšina z nás oblečenie, doplnky aj líčenie aktuálnemu ročnému obdobiu prispôsobuje. Ak chcete zladiť s jeseňou aj svoje nechty, pozrite sa na top 5 odtieňov, ktoré nás budú novou sezónou sprevádzať.

1. Zvodná červená

Rok čo rok sa červená farba na nechtoch objavuje na vrchole aktuálnych trendov a ani tentokrát tomu nie je inak. Červené nechty pôsobia zvodne, dramaticky a veľmi príťažlivo. Hlavne na jeseň bude červená vyzerať skvele aj v tmavších podobách.

2. Svetločervená

Je pre vás sýta červená príliš výrazná? Potom vás možno nadchne ďalší trendy odtieň – svetlo červená. Zachováva si eleganciu klasickej červenej, ale pôsobí decentnejšie a menej nápadne. Napríklad ako odtieň série #Nailstyles Amsterdam. Tento odtieň vyzerá veľmi lichotivo aj na kratších nechtoch.

3. V metalických tónoch

Svetlé, tmavé – na tom nezáleží, ak sa vaše nechty sfarbia do metalických tónov. Tie sa budú túto jeseň a zimu objavovať všade a rozžiaria tak aj ten najpochmúrnejší deň. Užívať si ich môžete nielen pri špeciálnych príležitostiach, ale aj pri každodennom nosení. Okrem obľúbenej zlatej, striebornej či medenej skúste aj modré metalické tóny, ktorými žiari odtieň Edmonton.

4. Exotická fuksiová

Už teraz sa vám cnie po lete a radi by ste si aspoň kúsok z neho ešte chvíľku uchovali? Potom je pre vás ako stvorená fuksiová, ktorá pripomína exotické kvety a jej neprehliadnuteľný odtieň bude pôsobiť pozitívne aj na vašu náladu. Očarujúca fuksiová vyzerá veľmi lichotivo na nechtoch mandľového tvaru. Pocit, ako by ste sa práve ocitli v trópoch, budete mať napríklad s lakom na nechty London.

5. Sofistikovaná nude

Nude nechty nie sú nuda! Naopak – pôsobia neuveriteľne elegantne a čisto a vyberať môžete medzi neutrálnymi tónmi sfarbenými do béžova, hneda, pieskových tónov alebo do šeda. Rozumejú si s každým outfitom i udalosťou a vyzerajú dobre na krátkych aj dlhých nechtoch.

Prečítajte si tiež:

Trendy účesy roku 2020