Nachádzate sa tu

Leto je za rohom. Pripravte svoju pokožku na slnečné dni

Teplo, more, slniečko, pohoda. Blíži sa najkrajšie obdobie roka, ktoré je však veľmi náročné pre našu pleť. A tak by sme ani v lete nemali zabúdať na tú správnu starostlivosť. Poradíme vám, ako pripraviť pokožku na leto, napríklad s našou novou letnou limitkou Summer Skin Routine.

Aj keď sa to nezdá, naša pokožka dostáva v lete zabrať, a tak je nevyhnutné jej dodať potrebnú dávku hydratácie. Pleť najlepšie vyživí kyselina hyaluronová, ktorú obsahujú aj produkty novej letnej limitky Summer Skin Routine.

Letná novinka Summer Skin Routine

Letná kolekcia Summer Skin Routine zahŕňa sprchový gél a telové mlieko. Hyaluron 2.0 Sprchový gél pokožku jemne čistí a dodáva jej svieži pocit. Jeho ovocná vôňa vám krásne rozvonia celú kúpeľňu a v myšlienkach vás prenesie k opaľovaniu pri bazéne. Gél má aj ošetrujúcu zložku. Vďaka panthenolu preniká hlboko do pokožky, kde pomáha udržovať vlhkostnú rovnováhu.

Hyaluron 2.0 Telové mlieko podporí účinky gélu a intenzívne hydratuje pokožku celého tela. Rýchlo sa vstrebáva a je vhodné aj po opaľovaní. Obsahuje aloe vera a avokádový olej, ktorý pokožku hydratuje, upokojuje a uvoľňuje.

Pridajte trochu bronzu

K letu neodmysliteľne patrí aj krásne opálená pokožka. Pokiaľ ale nemáte čas zájsť do solárka a počasie ešte na opaľovanie nie je, siahnite po samoopaľovacích prípravkoch. Bronzový efekt tak môžete dosiahnuť bez toho, aby ste svoju pleť zbytočne vystavovali slnečnému žiareniu.

Samoopaľovací telový krém ALCINA zaručí jemné a prirodzené opálenie. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva šmuhy. Obsahuje aj kyselinu hyaluronovú, ktorá pokožku krásne vyživí, takže má dvojitý efekt. Tipy, ako správne používať samoopaľovacie krémy si prečítajte tu.

Nezabúdajte na pleť

Pri starostlivosti o pleť sú samozrejme dôležité produkty s SPF faktorom, ale mali by sme myslieť aj na klasickú hydratáciu. Po odlíčení siahnite po toniku. Odporúčame napríklad Aktívne tonikum z radu It's never too late. Na tonizovanú pleť naneste Hyaluron 2.0 pleťový gél a potom Hyaluron 2.0 Pleťový krém alebo UV Control sérum N°1.

V teplých mesiacoch dávame prednosť skôr ľahkému líčeniu, napriek tomu by sme nemali vynechávať make-up, ktorý dodá pleti nielen hydratáciu, ale aj ochranu. Odporúčame napríklad make-up Perfect Cover. Skúste ho skombinovať so sypkým púdrom Luxury Loose Powder. Keď použijete všetky produkty od tonika až po púder, máte istotu, že pleť bude nielen chránená, ale aj správne hydratovaná.