Nachádzate sa tu

Leto vo vlasoch: tieto odtiene stoja za vyskúšanie

S letom si väčšina z nás spája svetlé, ale i výrazné či trošku nevšedné tóny. Ak vás nová sezóna nalákala na nový účes, pozrite sa, aké odtiene sú tento rok populárne medzi celebritami a poprednými kaderníkmi. Na svoje si prídu blondínky, tmavovlásky, ale aj zástankyne výrazných alebo pastelových farieb. Aký odtieň tento rok doladí váš letný look?

Medová "brondi"

Jedným z tohtoročných hitov je takzvaná "brondi" farba, ktorá sa nachádza na pomedzí blonďavej a hnedej. Niekedy býva popisovaná aj ako špinavá blond s teplými zlatými podtónmi. Jedná sa o perfektný odtieň pre tých, ktorí túžia po vlasoch akoby pobozkaných slnkom, ale necítia sa na klasickú blond farbu. Nechajte sa tiež zlákať hrou svetlohnedých tónov

Ľadová blond

Blond farba vlasov má tisíce rôznych odtieňov, ale jednou z tých najvýraznejších je tento rok jeho ľadová verzia. Jedná sa o studený, no nie platinový odtieň, ktorý zaujme na prvý pohľad.

Tip: Aby ste ľadovú blond uchovali po návšteve kaderníka vo vlasoch čo najdlhšie, vyberte si tie správne produkty. Chladný odtieň pomôžu udržať napríklad Pastell šampón a balzam Ice-Blond, ktoré vlasy zároveň hydratujú a dodávajú im lesk.

Farba roka

Living coral, ružovo-koralový odtieň, bol zvolený farbou roka a vidieť ho môžeme úplne všade, účesy nevynímajúc. Bude skvelou voľbou na festivaly, letné party, ale aj na všedné dni, ak chcete na ulici vynikať.

Čokoládová

Nie všetci však chceme v lete oslňovať svetlými tónmi a svoje miesto medzi trendmi tak majú samozrejme aj tmavšie odtiene. Vyskúšať môžete napríklad tmavý čokoládový tón zdobený svetlejšími pramienkami.

Blorange

Ani blond, ani oranžová, ale skrátka "blorange". Táto kombinácia je ďalším trendy odtieňom novej sezóny, a pretože tak trochu pripomína slnečné žiaru, nie je pochýb o tom, že na leto bude skutočne správnou voľbou.

Pastelovo ružová

Speváčka Taylor Swift, hviezda seriálu Hra o tróny Maisie Williams aj anjelici Victoria's Secret na čele s Elsou Hosk – do pastelovo ružovej sa tento rok zamilovalo veľa hviezd. Ale aj keď sa práve nechystáte na červený koberec, môžete tomuto odtieňu podľahnúť. Je totiž svieži, nositeľný a stal sa symbolom tohtoročného leta.

Tip: Ak si ružovú vo svojich vlasoch chcete užívať len pár dní, vyskúšajte tónujúci sprej Pastell Spray v odtieni deep-pink, ktorý vo vlasoch zanechá farebný efekt a po niekoľkých umytiach vymizne.