Nachádzate sa tu

Majte navždy úžasne dlhé vlasy

Snom všetkých dlhovlások je, aby ich hriva zostala stále tak dlhá. Dĺžka samotná však nie je synonymom perfektného vzhľadu, vlasy musia byť aj zdravé a lesklé. A i v prípade, že zdravé a lesklé vlasy máte, je potrebné im dopriať starostlivosť, aby také ostali. ALCINA preto prichádza s novou sériou prípravkov zameraných práve na starostlivosť o dlhé vlasy. Čo v nej nájdete a aká kombinácia produktov bude ideálna práve pre vás?

Šampón pre krásu dlhých vlasov

Pestujúci šampón pre dlhé vlasy dodá vlasom všetko, čo pre svoj pestovaný vzhľad potrebujú. Obsahuje keratín, základný stavebný prvok vlasu, ktorý sa stará o jeho štruktúru. Tú chráni, vyrovnáva a opravuje a zároveň dodáva potrebnú pevnosť. Dlhým vlasom tiež často chýba hydratácia, ktorú v šampóne zaisťuje panthenol. Ten zároveň pomáha, aby sa vlasy ľahšie rozčesávali a upokojuje pokožku hlavy. V zložení ďalej nájdeme katiónové ošetrujúce polyméry, ktoré pracujú v miestach poškodenia štruktúry vlasu. Tam sa ako malé magnetky prichytia a vlas tak vyhladia.

Nezabúdajte na kondicionér

Kondicionér by nemal pri starostlivosti o vlasy chýbať. Preto nájdeme Vyhladzujúci kondicionér aj v sérii pre dlhé vlasy. Jeho hlavným tromfom je phytosqualan, čo je rastlinný lipid získaný z olív. Stará sa o vyrovnanie nedostatkov namáhaných vlasov. Ďalej v zložení nájdeme keratín a katiónové ošetrujúce polyméry, ktoré zaisťujú opravu presne v miestach poškodenia.

Tip: Nová metóda umývania vlasov

Máte silné, kučeravé alebo suché vlasy? Potom vyskúšajte novú metódu umývania vlasov s názvom Co-Washing. Tá spočíva v tom, že pri každom treťom umývaní vlasov nahradíte šampón kondicionérom. Vďaka tomu, že šampón raz za čas vynecháte, odoberiete z vlasov menej živín, čo ich ochráni pred vysúšaním.

Bohatá starostlivosť v spreji

Ak patríte k fanúšikom praktických bezoplachových prípravkov, poteší vás tretí člen radu pre dlhé vlasy, Dvojfázový sprej. Ten sa skvele postará o poškodené alebo suché dlhé vlasy pomocou dvoch fáz – vodnej a olejovej. Olejová ošetrujúca fáza obsahuje bohatý komplex ošetrujúcich látok v koncentrovanej forme a vodnej fáze zaistí rovnomerné nanesenie. Pred použitím ho nezabudnite dobre pretrepať.

Aká kombinácia prípravkov je pre vás najvhodnejšia?

Ak máte jemné alebo normálne vlasy, použite Pestujúci šampón a Dvojfázový sprej.

Pre namáhané alebo mierne poškodené vlasy bude ideálnym duom Pestujúci šampón a Vyhladzujúci kondicionér.

Ak sú vaše vlasy veľmi poškodené, použite všetky tri prípravky, teda Pestujúci šampón, Vyhladzujúci kondicionér aj Dvojfázový sprej.