Nachádzate sa tu

Metalické pery sú späť na scéne!

Po rokoch nadvlády matných pier môžeme v poslednej dobe sledovať, ako sa ich pomyselný trón začína pomaly otriasať v základoch. Na ich miesto sa totiž tlačia metalické rúže, ktoré oslavujú veľký návrat. A zdá sa, že sa bez nich nezaobíde ani nová sezóna jeseň/zima 2018. Tento „deväťdesiatkový“ trend skrátka baví celou beauty komunitu a je načase pustiť metalické odlesky aj do svojej kozmetickej výbavy.

Prečo vyskúšať metalické pery?

Rúže s kovovými odleskami sa postupne presunuli z pozície veľkého trendu sociálnych sietí ďalej. Dnes už sa ich odvážnejšie ženy neboja ani pri bežnom dennom nosení. Ak ste ich kúzlo ešte neobjavili, je na čase tak urobiť. Prečo? Sú nielen výrazné a neprehliadnuteľné, ale zároveň na perách fungujú ako rozjasňovač - pery opticky zväčšia a rozžiaria. Perfektne vyniknú predovšetkým večer a hodia sa aj pre tých, ktorí líčením nechcú tráviť príliš veľa času. Pery v metalických farbách sa totiž okamžite stanú kľúčovým prvkom celého líčenia a oči a ďalšie časti tváre tak stačí zvýrazniť iba jemne.

Ako metalický rúž nosiť?

Síce sa vám pery rozžiarené metalickými odleskami páčia, ale radšej by ste s nimi začali postupne? Potom pre vás máme tip. Metalický rúž nemusíte nanášať na celé pery, ale napríklad len na stred. Ako na to? Najskôr na pery naneste svoj obľúbený rúž - môže byť lesklý, ale i matný. Do stredu hornej aj spodnej pery následne vklepte metalický rúž. Vznikne tak zaujímavý prechod a vaše pery získajú originálny look.

Tip: Metallic Lip Fluid ALCINA

Tento vysoko pigmentovaný fluid na pery s metalickým efektom vás poteší krémovou konzistenciou, rýchlou a jednoduchou aplikáciou a aj príjemným, nelepivým pocitom, ktorý na perách zanecháva.

Súvisiace produkty