Nachádzate sa tu

Nechajte pleť žiariť: líčenie v ružových tónoch

Ružová pleť, ružové pery aj ružové očné viečka – to všetko je aktuálne v móde. Táto jemná a ženská farba nie je súčasťou rebríčka najviac trendy farieb roku 2019 náhodou, dokáže totiž tvári neuveriteľne lichotiť a pôsobí elegantne. Každému typu pleti dodá svieži a zdravý vzhľad. Okrem toho si skvele rozumie aj s inými tónmi – so zlatou, šedou, béžovou i ďalšími odtieňmi ružovej.

Na módnych prehliadkach na sezónu jar/leto 2019 často modelky vyzerali akoby si práve zašportovali alebo zarelaxovali v kúpeľoch – oslňovali žiarivou pleťou a veľmi sviežim vzhľadom. Ak aj vy chcete vyzerať ako vyspinkaní do ružova, je to jednoduché, a to vďaka palete Pretty Rose. Nájdete v nej štvoricu očných tieňov od veľmi jemných a nenápadných pre "nude" líčenie až po tmavšie tóny alebo tieň s intenzívnym zlatým leskom. A k tomu aj farbu na líčka pre kompletný look.

Tipy, ako rozžiariť pleť

Prirodzene svieža

Najprv pleť pomocou peelingu zbavte odumretých buniek. Na normálnu pleť môžete použiť Aktívny peeling, ktorý šupinky odstraňuje mechanicky jemnými čiastočkami. Ak máte citlivú či podráždenú pleť, radšej siahnite po enzymatickom peelingu, ktorý abrazívne častice neobsahuje. Peelingom pleť jemne masírujte, podporíte tak cirkuláciu a docielite prirodzene ružový odtieň tváre.

Letná starostlivosť

V letných mesiacoch pokožka ocení ľahšie krémy, ktoré hydratujú a obsahujú menší podiel tuku. Pod krém nezabudnite použiť UV Control sérum chrániace pleť pred pôsobením slnečného žiarenia.

Jemné tónovanie

Dobrým základom líčenia bude ľahký make-up alebo tónovací krém. Ten na pleti nebude takmer vidieť, ale pritom vytvorí zjednotený a rozžiarený vzhľad.

Svieže líčenie behom chvíľky

Rozjasnený look

Ružové alebo oranžové očné tiene sa perfektne hodia k modrým očiam, ktorých tón krásne zvýraznia. Svieži vzhľad zaistí farba na líčka v broskyňovom odtieni a pery stačí pretrieť priehľadným alebo ružovým leskom.

Mačacie oči

Jemné denné líčenie ľahko premeníte na večerné pomocou očných liniek a techniky draping. Zvýrazniť môžete aj mihalnice.

Žiarivý pohľad

Ak vaše oči vyzerajú trochu unavene, naneste do vnútorného kútika a na pohyblivé viečko očné tiene s trblietavými čiastočkami. Svieži look posilníte lícenkou alebo bronzerom.

Trblietavý pôvab

Zlaté očné tiene naneste na očné viečko a rozotrite dostratena. Farbu na líčka aplikujte na lícne kosti a ústa pretrite broskyňovým leskom. Ak chcete trblietavý efekt zosilniť, môžete zlaté tiene naniesť aj na najvyšší bod lícnych kostí.

Správna aplikácia

Na nanesenie lícenky použite kabuki štetec s krátkou rukoväťou a hustými, mäkkými štetinkami. Z paletky Pretty Rose použite farbu na líčka a naneste ju kruhovým pohybom na "jabĺčka" na lícach, kým sa nespoja s pleťou. Pokiaľ chcete lícne kosti zvýrazniť viac, pridajte tmavší odtieň tesne pod ich líniu. Ak patríte k tmavším typom, môžete použiť aj sýtejšie farby. Nemusíte sa báť, že bude výsledok pôsobiť prehnane.

Prepracovaný vzhľad

Ak si chcete dať na líčení naozaj záležať a chcete, aby to bolo poznať, vyskúšajte tzv. Techniku ​​"Half Cut Crease". Pri nej je kladený dôraz na vonkajší kútik oka, ktorý je vytieňovaný dostratena. Ako základ naneste na očné viečko svetlý korektor a svetlo ružové očné tiene. Vonkajšiu časť potom vytieňujte pomocou odtieňov taupe a plum. Pery namaľujte matným rúžom v ružovom tóne.