Nachádzate sa tu

Nikdy nie je príliš neskoro! Objavte novinky zo série It’s never too late

Krása a sebavedomie nie sú otázkou veku, ale prístupu k životu. Anti-age séria It’s never too late sa preto zameriava na minimalizáciu vrások, no zároveň sa drží hesla, že nikdy nie je neskoro na to zmeniť svoje nároky, prehodnotiť život alebo nájsť perfektnú starostlivosť proti vráskam. Teraz táto séria rozšírila svoju ponuku o dva produkty a k Pleťovému krému proti vráskam, Očnému balzamu proti vráskam a Aktivnemu toniku sa pridáva Sérum proti vráskam a Anti-Age telová pena.

Včas, účinne a výkonne

Séria It’s never too late sa stará o to, aby naša pokožka vyžarovala „joie de vivre“, teda radosť zo života, a to vďaka starostlivému výberu účinných látok. Hlavnú úlohu hrá inovatívna zložka Matrixyl. S pribúdajúcim vekom sa znižuje schopnosť kože produkovať dostatočné množstvo kolagénu, čo vedie ku vzniku vrások. Matrixyl obsahuje peptidy, ktoré v koži podporujú produkciu nového kolagénu. Koža sa tak môže regenerovať zvnútra a získava späť mladistvosť a pevnosť.

Koncentrovaná sila pre mladší vzhľad

Prvou novinkou série It's never too late je Sérum proti vráskam. Pôsobí hlboko v kožných vrstvách, kde aktivuje koži vlastné opravné procesy. Okrem Matrixylu znižujúceho hĺbku vrások obsahuje aj panthenol, ktorý v pokožke udržuje vlhkostnú rovnováhu, a pleť je tak odolnejšia a žiari vitalitou. Sérum môžete na zmiešanú či mierne mastnú pleť aplikovať samostatne alebo ho použiť ako podklad pod svoj obľúbený pleťový krém. Pre výraznejší efekt ho môžete nanášať v kombinácii s Pleťovým krémom proti vráskam It's never too late.

Rozmaznávajte sa penou

Anti-age prípravkami môžete rozmaznávať nielen svoju tvár, ale aj celé telo. Na to výborne poslúži druhá novinka It's never too late – Anti-Age telová pena. Jej výnimočná textúra pokožku krásne prikryje, dodá jej hydratáciu a rýchlo sa vstrebe. Obsiahnutý Matrixyl podporí opravné procesy, Cupuacu maslo posilňuje prirodzenú ochrannú bariéru kože a zabraňuje vysúšaniu a silný antioxidant vitamín E chráni pred voľnými radikálmi.

Vedeli ste, že…

Cupuacu maslo pochádza z amazonského dažďového pralesa a získava sa zo semien stromu podobného kakaovníku. Je oceňované pre svoj obsah esenciálnych mastných kyselín, vďaka ktorým je pri starostlivosti o pleť veľmi efektívne.

Radi by ste sa dozvedeli viac o Matrixyle, vitamíne E alebo napríklad o tom, ako a kedy je najlepšie produkty It's never too late používať? Pozrite sa na často kladené otázky a dozviete sa ešte viac.