Nachádzate sa tu

Objavte kúzlo prirodzenosti s novou kolekciou Natural Colours

Ak vás baví svet krásy a kozmetiky, určite vám neunikol trend prirodzenosti, ktorý nás sprevádza už niekoľkú sezónu a je stále hitom. Decentné líčenie a jemné farby krásne korešpondujú s prichádzajúcou jarou, a tak nie je divu, že sa nimi nechala uniesť aj nová kolekcia ALCINA Natural Colours. Tá upozorňuje aj na ďalší aktuálny trend: dekoratívne produkty, ktoré našu prirodzenú krásu nielen podčiarkujú, ale sa o ňu aj starajú.

Kolekcia Natural Colours prináša novinky v podobe balzamov na pery Colour Lip Balm a dva nové odtiene očných tieňov Eyeshadow. To všetko dopĺňajú obľúbené produkty, ktoré už môžete zo sortimentu ALCINA poznať z minulosti.

Farba aj starostlivosť o vaše pery

Máte radi balzamy na pery, ale zároveň si chcete užívať jemné farebné tónovanie? Balzamy Colour Lip Balm v sebe spájajú oboje. Obsahujú včelí vosk a bambucké maslo, takže perám dodávajú hydratáciu a starostlivosť. SPF faktor 30 sa potom postará o ochranu pred slnečným žiarením. Zároveň perám dodávajú decentný farebný nádych a to v dvoch odtieňoch – svetlo ružovom tóne primrose a tmavšom s názvom dahlia.

Nové odtiene Eyeshadow

Mono tiene Eyeshadow sa stali obľúbenými pre svoju praktickú veľkosť a dobrú vzájomnú kombinovateľnosť. Do palety teraz pribudli ďalšie dva odtiene: trblietavý champagne a matný mauve. Oba tieto jemné a neutrálne tóny vynikajú ľahkou a príjemne hebkou textúrou, takže práca s nimi je veľmi jednoduchá. Použiť ich môžete samostatne, ale skvele vyzerajú aj dohromady.

Upravené nechty vo farbách jari

Rukavice už sme dávno odložili, upravené nechty sú preto opäť nevyhnutnosťou. Pred tým, ako sa pustíte do výberu vhodného odtieňa, doprajte im starostlivosť v podobe podkladového laku Healthy Look Base Coat. Obsahuje vitamín E a postará sa o vyplnenie rýh, vyhladenie povrchu nechta a pomáha redukovať aj prípadný nevzhľadný žltý odtieň. Ideálne pripraví necht na nanesenie farebného laku, ale pokojne môžete tento krok vynechať. Skvele totiž vyzerá aj samostatne. A aký odtieň laku vybrať? S nežnou jarnou náladou bude ladiť napríklad svetlo ružový Seoul z radu Nailstyles. Oslní vás jemne trblietavým finišom, dlhou výdržou aj precíznym krytím už v prvej vrstve.

Mihalnice ako finálna bodka

Ako najlepšie celé jarné líčenie zakončiť? Špirálou, ktorá mihalnice zvýrazní, predĺži a dodá im oslnivý objem. Taká je Wonder Volume mascara. Jej atypická kefka vytvaruje a zafarbí každú mihalnicu zvlášť a výsledok tak bude skutočne oslnivý.