Nachádzate sa tu

Objavte trendy jesene a zimy s kolekciou Cosy Classic Chic

Jeseňou každoročne začína módna sezóna a spolu s ňou prichádzajú nové trendy, ktoré nám radia, ako sa obliekať a líčiť. Nasledujúce obdobie sa ponesie v duchu minimalizmu, prirodzenosti, ale aj rafinovanosti a glamour. Inšpiráciou na jesenný make-up môže byť nová kolekcia dekoratívnej kozmetiky Cosy Classic Chic.

V hlavnej úlohe minimalizmus

Nestarnúcim trendom je minimalizmus. Dôraz sa kladie na takzvaný čistý „clean look“ s prirodzeným leskom. Docieliť ho môžete špeciálnou technikou líčenia – underpainting, v preklade „podmaľovanie“, kedy na čistú a suchú pleť nanesieme bronzer a farbu na líčka, ktoré potom „schováme“ pod make-up alebo CC krém. Dosiahneme tak prirodzenú, no napriek tomu perfektne nalíčenú pleť. Na tento postup sa skvele hodí lícenka a bronzer v jednom z jesennej kolekcie Cosy Classic Chic, Powderblush. Produkt dva v jednom precízne vykontúruje lícne kosti a dodá sviežosť líčkam.

Farby sezóny

Farebná škála sa tentoraz stočí k zemitejším tónom – hnedej a zelenej. Siahnuť môžete po očných tieňoch v ceruzke Satin Eyeshadow Pen v odtieňoch metal olive alebo bronze. Ak chcete upútať pozornosť, použite do vnútorného kútika oka svetlejší trblietavý odtieň cream.

Zvodný pohľad mačacích očí

Veľmi populárne budú v nasledujúcej sezóne aj cat eyes, teda mačacie oči. Na bežné denné líčenie aj večerný glamour look použite Glam Eyeliner v odtieni silvergrey. Roztierateľné tekuté očné linky majú krásne trblietavý finiš, možno ich použiť ako očnú linku aj ako tmavý tieň na celé viečko. V prípade dymového líčenia ich môžete naniesť do vonkajšieho kútika oka.

Príťažlivé pery

Výrazné líčenie neplatí iba u očí. Pokiaľ dávate prednosť skôr rúžom ako linkám, potom budete nadšení z lesku na pery Lip Gloss v krásnom slivkovom odtieni, ktorý pery aj vyživí, vyhladí a opticky zväčší. Na svoje si prídu aj milovníci klasicky červených pier, ktorí môžu vyberať medzi sýto červeným odtieňom rusty red alebo jemne koralovým dark orange.

Metal bronze & Eucalyptus

Posledným hitom sú nevšedné farby. Krásne odtiene slivkovej, červenej alebo hnedej dopĺňajú eukalyptová či metalická bronzová, ktoré nájdete v našich lakoch na nechty.