Nachádzate sa tu

Olej na vlasy: všestranný pomocník pre všetky typy vlasov

Oleje majú v starostlivosti o vlasy veľmi dlhú tradíciu. Ich vyživujúci efekt poznali už starí Egypťania a Rimania, ktorí nimi svoje vlasy chránili pred vysušovaním. Tento rituál sa natoľko osvedčil, že ho využívame aj dnes. Účinok olejov sa nezmenil, avšak vďaka modernému zloženiu toho zvládajú ešte viac a o vlasy sa nielen starajú, ale prepožičiavajú im aj hebkosť a lesk. Vďaka ľahkej textúre sú vhodné pre každého, s akýmkoľvek typom vlasov. Vlasy nezaťažujú a ich služby ocenia vlasy suché, namáhané, farbené, ale napríklad aj tie s rozštiepenými končekmi.

SOS starostlivosť v každom období

Vlasy potrebujú intenzívnu výživu počas náročných letných mesiacov plných slnka a chlórovanej vody a rovnako tak aj počas tých zimných, kedy sú vystavované studenému počasiu vonku, horúcemu vzduchu z kúrenia vnútri a tiež sa stretávajú so statickým nábojom. Vlasové oleje vašim vlasom prospejú v akomkoľvek ročnom období a sú pre ne skvelou (nielen) SOS starostlivosťou.

Ako olej na vlasy aplikovať?

Nutri Shine olejový elixír od ALCINY si vás získa nielen svojou úchvatnou vôňou, ale aj všestranným využitím. Ako ním môžete svoje vlasy rozmaznávať?

1. Intenzívny účinok

Vmasírujte olej do suchých vlasov pred umývaním. Vlasy jemne obalí a vyhladí ich štruktúru.

2. Ošetrujúci rituál

Ak túžite po väčšom lesku a pružnosti vlasov, naneste olej do umytých a uterákom vysušených vlasov.

3. Stylingová pomôcka

Nanesenie oleja do vlhkých vlasov uľahčí ich rozčesávanie aj záverečnú úpravu.

4. Nekonečný lesk & žiadne krepovatenie

Po fénovaní alebo kedykoľvek budete potrebovať, rozotrite olej v dlaniach a naneste na dĺžky a končeky. Zariadite si tak výrazný lesk a zároveň zabránite krepovateniu vlasov a ich poletovaniu.

5. Hĺbková starostlivosť

Olejový elixír môžete naniesť do dĺžok a končekov a nechať pôsobiť ako intenzívnu kúru cez noc.

Oživte suché a matné vlasy

Olejový elixír dopĺňajú v rade Nutri Shine ďalšie dva prípravky, ktoré zaručia lesk a potrebnú starostlivosť suchým, namáhaným a nevýrazným vlasom. Nutri Shine šampón s obsahom vysoko kvalitného arganového a hroznového oleja vlasy šetrne čistí, ošetruje a vyhladzuje. Jeho účinok okamžite spoznáte vďaka lepšiemu rozčesávaniu a hodvábnemu pocitu pri dotyku. Intenzívnejšiu starostlivosť docielite, keď šampón doplníte aj maskou z radu Nutri Shine. Vlasy posilní, dodá im pružnosť a ešte viac podporí výsledný lesk.

Vedeli ste, že...

Arganový olej pochádza z Maroka a získava sa z plodov arganovníka tŕnistého. Výroba je veľmi zložitá, na jeden liter oleja je totiž potrebných približne 30 kg plodov tohto stromu.