Nachádzate sa tu

Oživte si vlasy trendovými farebnými akcentmi

Farebné vlasy sú veľkým trendom súčasnosti, a to predovšetkým nezvyčajné pastelové odtiene. Inšpiráciou sa pre ne stali vedecko-fantastické filmové scény, kde sa sem tam mihne pastelový chvost jednorožca alebo galaxie v magických farbách. Tento trend je často nazývaný ako "Powdery Pastels" – púdrovo svetlé pastely, ktoré môžu byť matné alebo kovovo lesklé.

Odhaľte možnosti Pastell Sprays

Módne tóny nových Pastell Sprays môžu byť výrazné aj jemné. Výsledné looky sú hravé a originálne – pripomínajú uvoľnené a veselé pouličné štýly, ale môžu pôsobiť aj elegantne. Vzhľadom k tomu, že blond je vo všetkých ohľadoch stále v kurze, môžete s pastelovými odtieňmi vo svetlých vlasoch experimentovať a skúšať nové tóny a kombinácie. Odtiene fialovej, lososovej, ružovej a modrej sa veľmi dobre kombinujú s technikou balayage, ak chcete iba zvýrazniť akcenty.

Vyberte si svoj odtieň

Blue-Jeans: tóny modrej od pastelovej, tyrkysovej, aqua až po sýtu modrú

Coral-Rose: mix lososových, oranžových a broskyňových odtieňov

Violet-Irise: od jemnej levanduľovej až po fialové nuancie. Farbu ultraviolet je spoločnosťou Pantone vyhlásená ako farba roku 2018.

Deep-Pink: sladké cukríkové tóny ruží od červenej až k sýtej ružovej

Sandy-Brown: jemne sa meniaca béžová pripomínajúca hnedo-zlatý polodrahokam tigrie oko

Fascinujúci Ice-Blond

Na rebríčku popularity sú v súčasnej dobe vedľa pastelových odtieňov veľmi vysoko aj kovové tóny ako strieborná, bronzová či zlatá. Dokonca aj tu vám môže pastelový sprej pomôcť. Pri blond odtieňoch potlačí Pastell Spray Ice-Blond nevzhľadný žltý alebo oranžový nádych a vlasy rozžiari striebornými odleskami. Predovšetkým veľmi svetlé striebristé vlasy pôsobia fascinujúcim, mystickým a trochu tajomným dojmom – ako tekuté striebro alebo svietiace hviezdy.

Farebné variácie bez hraníc

ALCINA Pastell Sprays sú ideálne pre tých, ktorí chcú s farbami vlasov experimentovať. Jednoducho sa nastriekajú a zostanú vo vlasoch len po dobu 2 až 6 umytí. Farebné akcenty sú vzrušujúce v rovných i vlnitých vlasoch v každej dĺžke. Tento rok sú trendy účesy, ktoré sa jednoducho udržujú a pre presvedčivý výsledný dojem je dôležité, aby strih, farba aj styling boli dobre zladené.

Prečitajte si tiež:

Rozlúčte sa so žltými odleskami vo vlasoch