Nachádzate sa tu

Perfect Primer: Optický lifting pre vašu pleť

Dokáže opticky vylepšiť vzhľad pleti rôznymi spôsobmi. Vďaka nemu vám make-up na tvári vydrží v perfektnom stave oveľa dlhšie, ale hodiť sa bude aj v prípade, že make-up vôbec nepoužijete. Vyhladí nerovnosti a zanechá hodvábne jemný pocit. Podkladová báza ALCINA Perfect Primer je jednoducho multifunkčným pomocníkom, ktorý by vo vašej kozmetickej výbave nemal chýbať.

Optický lifting pleti

Možno ste podkladovú bázu doteraz radili do kategórie produktov, ktoré vlastne až tak nepotrebujete. Je však natoľko univerzálna, že sa skrátka oplatí ju mať. Čo všetko dokáže? Podkladová báza Perfect Primer pleť zdokonaľuje mnohými spôsobmi - zjemňuje póry, bez toho aby ich upchávala, maskuje drobné nerovnosti, vytvára hladký povrch pleti a vďaka obsiahnutým antioxidantom ju navyše chráni pred nežiaducimi vonkajšími vplyvmi. Je bezfarebná a hodí sa pre všetky tóny i typy pleti.

Pre dokonalý make-up

Báza dokáže vďaka svojej konzistencii bezchybne priľnúť k pleti, vyrovnať jej povrch a pripraviť tak podklad na nanesenie make-upu. Ten sa s bázou perfektne spojí a vydrží tak na tvári oveľa dlhšie. Bázu je samozrejme možné použiť aj v prípade, že si make-up pri líčení nenanesiete. Zaistí vám rovnomernú a hladkú pleť po celý deň.

Ako podkladovú bázu použiť?

Najprv do pleti votrite svoj obľúbený pleťový krém a nechajte ho dobre vstrebať. Na celú tvár potom naneste malé množstvo Primeru. Použiť sa dá aj lokálne - napríklad na zmatnenie T-zóny alebo pod oči. Následne môžete pridať make-up a pokračovať v líčení tak, ako ste zvyknutí. Potom si už len budete užívať príjemný pocit hladkej pleti a líčenie, ktoré skutočne vydrží.