Nachádzate sa tu

Rozlúčte sa so žltými odleskami vo vlasoch

Od kaderníčky odchádzate s krásnou platinovou blond, ale po nejakej dobe vaše vlasy "zdobia" nechcené žlté či zlaté odlesky. Ako zariadiť, aby ste žiarivou blond mohli oslňovať aj naďalej a nemuseli ste znova vyhľadávať kaderníčku? ALCINA predstavuje riešenie v podobe spreja Pastell Spray Ice-Blond, ktorý vám zaistí krásny ľadový odtieň behom niekoľkých sekúnd.

Ako bojovať so žltými odleskami?

Aby ste si krásneho ľadového blond odtieňu užívali čo najdlhšie, vyvinula ALCINA Pastell Spray Ice-Blond. Tento bezoplachový sprej na vlasy okamžite neutralizuje žlté, zlaté či žltooranžové odlesky a nechá blonďavé vlasy žiariť krásnym ľadovým tónom. Hodí sa na prírodné blond, odfarbené, šedivé, biele či melírované vlasy. Svojim zložením zároveň hydratuje a ošetruje, čo si vlasy, obzvlášť, ak ich často farbíte, zaslúžia. Uľahčuje rozčesávanie vlasov a nijako ich nezaťažuje.

Hodí sa sprej iba na blonďavé vlasy?

Sprej dokáže dodať ľadový nádych aj tmavším vlasom. Na hnedých vlasoch potlačí červené tóny, na ryšavých tie medené a zafarbí ich do chladnejšieho odtieňa. Farbu dokáže oživiť aj u fialových vlasov, pomôže tiež vlasom šedivým, z ktorých vďaka nemu zmizne žltkastý nádych a vynikne ľadová sivá.

Ako Pastell Spray používať?

Vďaka ALCINA Pastell Spray Ice-Blond môžete so žltými či zlatými odleskami zatočiť behom okamihu. Najprv vlasy umyte, potom do vlhkých vlasov nastriekajte sprej podľa požadovaného efektu, odporúčame zhruba 10 až 15 dávok. Vlasy rozčešte, vďaka zloženiu spreja to pôjde ľahko, a upravte ako obvykle. Sprej neoplachujte a užívajte si krásne žiarivých vlasov s nádherným ľadovým odtieňom.

Súvisiace produkty