Nachádzate sa tu

Rozmaznávajte sa: Jesenný rituál starostlivosti o pleť

Slnko, denné svetlo a pohyb v prírode – to sú jedny z najdôležitejších zdrojov energie pre náš organizmus. Lenže s jeseňou prichádza skoré stmievanie, slnko svieti stále menej a von na čerstvý vzduch sa nám už pri častých dažďoch toľko nechce. To všetko sa môže premietnuť aj do vzhľadu našej pleti. Zrazu pôsobí unavene, bledo a trápi sa s vysúšaním. Čo s tým? Prichádza čas na jesenný rozmaznávací rituál!

Jesenný rituál pre pokožku

Začnite rozmaznávaním...

starostlivo vyčistenej pleti Hyaluron 2.0 Pleťovým gélom, ktorý dodá pokožke hydratáciu, energiu, vitalitu a zároveň ju optimálne pripraví na jeseň a zimu. Stačí ho naniesť na pleť a jemne zapracovať.

Ak už sa na vašej pleti objavujú vrásky...

môžete pridať Sérum proti vráskam s Matrixylom, ktorý pracuje hlboko vo vrstvách pokožky a navracia pružnosť a pevnosť. Účinok séra je možné ešte umocniť kombináciou s Krémom proti vráskam zo série It's never too late, ktorý zaistí bohatú starostlivosť.

Okamžitá pomoc...

pre pleť, na ktorej sa stále objavujú následky leta a je tak suchá a drsná, prichádza v podobe Anti-Dry ampulky. Aplikuje sa po čistení pleti a už pár kvapiek dodá pokožke pružnosť, hebkosť a navyše redukuje suché vrásky.

Unavené očné okolie...

nájde záchranu v Hyaluron 2.0 Očnom géle, ktorý poskytne potrebnú sviežosť a zvýši vitalitu tohto citlivého miesta. Naniesť ho môžete na unavené okolie očí kedykoľvek počas dňa. Pre zrelšiu pleť s vráskami potom bude ideálnym pomocníkom Očný balzam proti vráskam It's never too late, ktorý namáhanej pokožke vďaka komplexu aquare a bambuckému maslu prepožičiava intenzívnu starostlivosť a hydratáciu.

Záverečnú starostlivosť...

Zariadi Krém Q10, ktorý napomáha regenerácii a chráni pokožku pred starnutím vplyvom vonkajšieho prostredia. Na pleti ihneď pocítite dávku energie a tá bude vďaka tomu oveľa žiarivejšia.

Tip: Zabúdať by sme nemali na pery, ktoré si tiež zaslúžia ochranu a starostlivosť. Tú dodá Krém na oči a pery. Tento univerzálny krém sa postará o citlivú kožu okolo očí a na perách a zaručí ich hebkosť a mäkkosť.

Rýchla pomoc: peeling & maska

Cesta k žiarivej pleti vedie aj cez nevyhnutný peeling. Odstráni odumreté kožné bunky, ošetrujúce produkty sa vďaka tomu ľahšie dostanú do pokožky a môžu tak lepšie účinkovať a pokožka je po peelingu hebkejšia a rovnomernejšia. Ideálnou voľbou je Soft peeling alebo Aktívny peeling. Určite to ale s peelingom nepreháňajte, stačí ho aplikovať raz či dvakrát týždenne. Raz za čas môžete pleť rozmaznávať aj pomocou masky. S 5-minútovou maskou vám postačí len pár minút a ihneď ucítite jej skvelé účinky – pleť uvoľní a vyhladí.