Nachádzate sa tu

Skutočný. Autentický. Úprimný. PURE: Prirodzenosť je trend

Inšpirujte sa súčasnými trendmi a oslňte prirodzenosťou. Kolekcia PURE od Paula Gehringa pre ALCINU na aktuálne obdobie je oslavou purismu a čistoty a vyniká veľkým množstvom rozmanitých lookov. Na novú sezónu predstavuje trendy líčenia i unisexové účesy pre rôzne vekové kategórie. V ktorom zažiarite vy?

Pixie

Prečo by mali byť krátke vlasy len pre mužov? Strih Pixie je jemný, ženský a sexy a jeho kúzlu podľahli aj také ikony ako Audrey Hepburn alebo Twiggy. Aj tohtoročnú sezónu sa dočkal niekoľkých obmien – je vzdušný, prirodzený a v kurze je jeho dlhší variant.

Mikádo do „A“

Mikádo ALCINA je inšpirované dvadsiatymi rokmi: klasické, čisté, len v modernom duchu. Jednou z jeho nesporných výhod je fakt, že pristane takmer všetkým. A potvrdzuje to aj svetovo uznávaný kaderník Paul Gehring: „Mikádo môže nosiť takmer každá žena – ak je vpredu trochu dlhšie, vyzerá klasicky, puristicky a štýlovo zároveň. Jemná blond farba doplňuje upravený vzhľad." Ideálnym pomocníkom pre čo najžiarivejší  blond tón vlasov je ALCINA Color Šampón v odtieni zlatej. Chráni vlasy pred vyblednutím a obsiahnuté aktívne pigmenty rozjasňují ich barvu už počas umývania.

Ofina

Dlhé vlasy tento rok podľa súčasných trendov najlepšie ozdobí ofina a pastelové tóny. V kurze je predovšetkým ľadová blond - krásna, snová farba. Aby zostala čo najdlhšie intenzívna a žiarivá, je potreba jej venovať patričnú starostlivosť. Tú vlasom dodá tónovací balzam ALCINA Color Conditioning Shot v odtieni studenej striebornej blond, ktorý sa postará o zdravý a hebký lesk i počas jednotlivých návštev kaderníka.

Momu

MoMu, teda moderný Mulet, odkazuje na účesy v štýle rockových legiend. Hodí sa pre mužov aj ženy a v tohtoročnej sezóne vyniká predovšetkým prirodzenosťou. Postupne zostrihané vlasy padajú do tváre a výsledný efekt môžu doladiť vlny a tlmené odtiene.

Morrison

Inšpirácia pre tento strih je jasná. Jim Morrison v 70. rokoch porušil všetky konvencie a stal sa tak nezabudnuteľným idolom. A rovnako nezabudnuteľný je i jeho kučeravý účes. Tento rok sa nosí predovšetkým jeho dlhší a prestrihanejší variant, ktorý pristane mužom aj ženám.

Generace 60+

Doby, kedy bol krátky strih pre staršie ženy takmer povinnosťou, sú už dávno preč. Zo sivých vlasov rôznych dĺžok si generácia "Baby boomers" vytvorila prednosť a dáva tak svetu na obdiv svoju vitalitu, sebaistotu a životné skúsenosti.

Pure make-up

Základom líčenia v štýle Pure je hladká, prirodzene vyzerajúca pleť. K jej dosiahnutiu vám pomôže ALCINA Nude Colour Cream, tónovací krém s ultrajemnou textúrou pre zamatovo hebký pocit. Vaša pleť bude vďaka nemu vyzerať ako bez make-upu, len oveľa krajšie. Pre perfektný výsledný vzhľad Pure looku potom zvýraznite to, na čo ste najviac hrdé - oči, alebo pomocou výrazného rúžu trebárs pery.