Nachádzate sa tu

Súťaž ALCINA PREMENY štartuje svoj druhý ročník

Po minuloročnom premiérovom a veľmi úspešnom ročníku sú ALCINA PREMENY opäť tu! Súťaž dáva ženám možnosť zmeniť svoj vzhľad a siedmim dvojiciam zloženým z vizážistu a kaderníka šancu užiť si exkluzívnu stáž s expertmi v odbore. A zúčastniť sa môžete aj vy.

Ako súťaž prebieha?

Cieľom súťaže je podčiarknuť jedinečnosť žien a skrášliť ich. Dvojice, zložené vždy z kaderníka a vizážistu (možná je však aj účasť jednočlenného tímu, teda kaderník a vizážista v jednej osobe), majú za úlohu premeniť vybranú ženu v štýle bežného denného looku. Samozrejme s použitím produktov ALCINA. Odborná porota potom na základe zaslaných fotografií "pred a po" premene vyberie sedem víťazných dvojíc, ktoré získajú jedinečnú trojdennú stáž a prezentáciu realizovaných premien v médiách.

Premeny s ALCINOU

Na súťaži ALCINA Premeny sa vlani zúčastnilo 42 tímov. Rovnaký počet žien sa tak dočkal nového, profesionálne vytvoreného vzhľadu. Vyvrcholením podujatia bol trojdenný exkluzívny seminár pre sedem najúspešnejších tímov. Seminár sa konal pod taktovkou dvoch medzinárodných expertov a školiteľov – Roberta Lindingera a Frauke Albrecht, ktorí radili, ako premeny zákazníčok realizovať. „Je dôležité zistiť o modelke čo najviac. Okrem toho, aké má vlasy, aký je farebný typ, akú má pleť a aký budí celkový dojem, hrá úlohu aj to, aká je, v akej situácii sa nachádza a ako sa cíti. Všetko sa pomenúva, hovorí sa aj o nedostatkoch, čo nemusí byť vždy príjemné. Je ale dôležité prejsť touto fázou a vyjsť tak ako z priania zákazníka, tak z vedomosti odborníkov, "opisuje svoj postup pri premene zákazníčky Robert Lindinger.

Ako sa stať súčasťou ALCINA PREMENY?

Zaujal vás koncept súťaže a láka vás šanca zúčastniť sa na trojdňovej stáži s expertmi v odbore? Prihláste sa do súťaže ešte dnes! Ak ste klientom značky ALCINA, kliknite sem pre viac informácií. Ak nie ste naším klientom (kliknite sem pre viac informácií)  no napriek tomu by ste sa chceli zúčastniť, kontaktujte nás na e-maile medac@medac.sk. Výhra totiž stojí za to!