Nachádzate sa tu

Tónovanie na mieru: oživenie farby & starostlivosť s Color Gloss + Care Emulsion

Sú vaše vlasy medzi farbeniami vyblednuté a bez života? Na veľakrát farbených alebo zosvetľovaných vlasoch sa stres, ktorému boli vystavené, prejavuje na pohľad i na dotyk. A efekt klasických farieb s oxidačnými činidlami často nenaplní naše očakávania. Ako problému čeliť? S novou generáciou tónovania.

Glossing: zoznámte sa s novým trendom

Nové Color Gloss + Care Emulsions prepožičiavajú vlasom efekt glossingu. Čo si pod týmto termínom predstaviť? Prirovnať ho môžeme k lesku na pery, akurát vo vlasoch. Glossing dodá vlasom lesk, intenzívnu starostlivosť a zároveň ich natónuje podľa vašich predstáv. Efekt vynikne na prírodných aj na farbených či zosvetlených vlasoch. Dĺžky aj končeky vlasov ľahko a rýchlo získavajú späť svoj lesk, a to bez amoniaku a ďalšieho chemického stresu. Emulzie majú neutrálne pH a neobsahujú oxidačné činidlá ani silikón. Naopak v nich nájdeme hodvábne proteíny a squalan, ktoré zlepšujú kvalitu vlasov a farba tak vydrží dlhšie.

Popustite uzdu fantázii

Natónované vlasy sú teraz veľkým trendom. Vďaka nim sa môžeme nadchnúť pre nevšedné odtiene a vyskúšať aj akcenty, ktorých by sme sa v prípade trvalých farieb báli. Ponúkajú skrátka skvelú príležitosť na experimenty! Color Gloss + Care Emulsions sa ľahko aplikujú a vždy pôsobia prirodzene. Vyskúšajte nový look so žiarivými farbami, ktoré môžete kedykoľvek zmeniť. Bude pre vás tá pravá Latino, Fireball Red alebo Urban Style?

Doma, alebo v salóne?

Čo je na Color Gloss + Care Emulsions úplne najlepšie? Môžete si ich zo salóna odniesť domov. Váš kaderník vám namieša odtieň na mieru a vy si tak môžete farebný tón vlasov udržovať a oživovať. Nové emulzie sú kombinovateľné aj so šampónom, kondicionérom či vlasovou kúrou, vďaka čomu je jednoduché korigovať intenzitu odtieňa, ktorý vo vlasoch vydrží až 10 umytí. Nadchnite sa novými možnosťami tónovania! Zvolíte prirodzený, intenzívny alebo trendy pastelový tón?

Pozrite sa, čo Color Gloss + Care Emulsions dokážu:

Prečítajte si tiež:

Trendy účesy roku 2020