Nachádzate sa tu

Túžite po lesklých vlasoch? Stavte na ovocné kyseliny

Vlasy dokážu očariť svojím leskom a pružnosťou, lákajú k pohladeniu a prirodzene rámujú tvár. Ak im budete venovať rovnakú pozornosť ako napríklad pokožke, odmenia sa vám za to žiarivým a zdravým vzhľadom. Viac ako 90 % žien vidí ako kľúč k vysnívaným vlasom šampón. Voľba správneho balzamu je však nemenej dôležitá. Prečo naň nezabúdať?

Častý problém: zdrsnené vlasy

V dôsledku častého fénovania, česania a hlavne farbenia alebo trvalej dochádza ku zdrsneniu povrchu vlasu. Predstaviť si to môžeme ako odstávajúce šupinky na smrekovej šiške. Vlasy s takýmto povrchom vyzerajú krehko a matne, pretože neodrážajú svetlo. Málo lesklé vlasy s matným filmom môže mať na svedomí aj voda s vysokým obsahom vápnika alebo príliš veľké množstvo stylingových produktov. Ako tento problém vyriešiť?

"Kyslý" balzam

Balzam na vlasy od ALCINY môže vďaka svojim zvláštnym vlastnostiam zdrsnený vlasový povrch opäť uzavrieť. Jeho nízka a teda kyslá hodnota pH totiž znižuje narušenie vlasov. Balzam tak vyhladzuje štruktúru každého jednotlivého vlasu, uzatvára jeho povrch a vlasy sú preto odolnejšie a lesklé. V balzame nájdeme aj cenné pšeničné lipidy, ktoré vlasy ošetrujú a posilňujú. Výsledkom je, že sa vlasy ľahko rozčesávajú a je možné ich jednoducho upraviť do požadovaného účesu.