Nachádzate sa tu

Upútajte pozornosť! Vyberte si správnu špirálu a nepodceňujte starostlivosť o očné okolie

Prenikavý pohľad a mihalnice ako bábika sú snom asi každej ženy. Pre niekoho je tento look samozrejmosťou už od narodenia, niekto si musí trochu pomôcť. Krásne riasy nie sú žiadna veda, poradíme vám, ako na to.

 

Krásne oči netvorí len oko samotné, dôležité je aj očné okolie, ktoré ohraničuje nadočnicový a podočnicový oblúk. Celá táto časť je veľmi citlivá a koža je v týchto miestach veľmi tenká. Cesta k rozjasnenému pohľadu tak začína už správnym výberom produktov na starostlivosť aj odličovanie.

Starostlivosť a odličovanie

Oči by ste spravidla mali odličovať iným prípravkom ako zvyšok tváre. Ideálne je, keď nakvapkáte dvojzložkový odličovač očí Soft Eye Make-up Remover na tampónik, a potom ho na chvíľu priložíte na oči. Počas toho odličovač odstráni časť očného make-upu, zvyšok potom jemne stiahnite tampónom. Oko by sme nemali drieť alebo zbytočne veľmi naťahovať.

Do rannej i večernej rutiny starostlivosti o pleť zahrňte aj nanesenie očného krému. Ten vyberajte podľa preferencií, veku a požadovaného účinku. Pokiaľ napríklad chcete dosiahnuť upokojenie očného okolia, siahnite po Očnom géle, väčšiu hydratáciu docielite pomocou Hyaluron 2.0 Očné gélu a proti vráskam zase pôsobí Balzam na oči.

Arzenál špirál ALCINA je pomerne pestrý. Nájdete v ňom špirály na zväčšenie objemu mihalníc (Wonder Volume Mascara), predĺženie (Amazing Lash Mascara, Wimpernlänge – špirála na dlhé riasy ²) alebo prirodzený vzhľad (Natural Look Mascara). Stačí si iba vybrať.

Najnovším produktom je špirála Hyaluron Lift-up Mascara, ktorá má okrem dekoračnej aj ošetrujúcu funkciu. Obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá riasy vyhladzuje a vyživuje. Jej unikátna kefka je vhodná na krátke aj dlhé mihalnice.

Ak máte redšie mihalnice a radi by ste dosiahli efekt extrémne hustých rias, môžete na hornom aj dolnom viečku vytvoriť tenkú čiernu linku. Je potrebné, aby linka bola naozaj tenká a iba kopírovala líniu očí. Opticky tak zvýrazní celé oko a zahustí mihalnice. Môžete použiť napríklad kajalovú ceruzku na oči Intense kajal liner.

Ide to aj bez špirály

Výrazný pohľad dosiahnete aj pravidelným farbením mihalníc. Túto procedúru ponúkajú aj kozmetické salóny značky ALCINA, ak vás zaujímajú podrobnejšie informácie, kontaktujte svoju kozmetičku.