Nachádzate sa tu

Už viete, čo darovať pod stromček? Vyberte si z vianočných setov ALCINA

Vianoce sa blížia míľovými krokmi a skôr než sa nazdáme, budeme sedieť pri stromčeku, spievať koledy a rozbaľovať si darčeky. Pokiaľ ešte neviete, čo darovať svojim blízkym, máme pre vás malú inšpiráciu: pozrite sa na vianočné darčekové sety od ALCINY. Okrem tipov na darčeky pre vás máme aj návod, ako tento rok pojať balenie vianočných darčekov originálne.

Dotyk slnka

Pre všetky ženy a dievčatá, ktoré milujú prirodzený make-up, je ako stvorený darčekový set Dotyk slnka. Nájdete v ňom make-up (podľa typu a tónu pleti si vyberiete z našej ponuky), transparentný Luxury Loose Powder, výživný dvojfázový balzam Lip shaker v odtieni strawberry a novinku z jesennej kolekcie, lícenku a bronzer v jednom, Powderblush (odtieň Sundowner). Všetky produkty môžete uložiť do čiernej etue, ktorá je súčasťou darčekového setu.

Plná energie

Zrelšia pleť určite ocení set Plný energia, ktorý obsahuje Krém Q10, 5-minútovú masku a Aktívne sérum. Sérum v kombinácii s krémom podporí tvorbu kolagénu, dodá pleti potrebnú energiu a pomáha predchádzať starnutiu pleti. Maska pleť za päť minút osvieži a vyhladí.

Rozprávkovo dlhé

Z pleťovej kozmetiky sa plynule presunieme k vlasovej a poradíme vám, čo vybrať pre ženy s bohatou a dlhou hrivou. Vianočný set Rozprávkovo dlhé obsahuje Pestujúci šampón pre dlhé vlasy, Dvojfázový sprej pre dlhé vlasy, Suchý šampón a praktickú čiernu etue. Dlhé vlasy vyžadujú špeciálnu starostlivosť, pretože dĺžky a končeky sú náchylné na lámanie, preto je potrebné dodať im hydratáciu a ochranu. Ľahšie rozčesávanie a lesk zaručí Dvojfázový sprej pre dlhé vlasy. Suchý šampón je zase praktickým pomocníkom počas dní, kedy nestíhate.

Orientálna nádielka

Vianočný set Orientálna nádielka urobí radosť každému, kto sa o seba rád stará. V čiernej etui nájdete vlasovú kolekciu Nutri Shine, ktorá obsahuje arganový olej a olej z hroznových semienok. Vlasy sú vyživené a hydratované, nie zaťažené. Bonusom v balíčku je Kašmírová hrejivá maska na oči, ktorá príjemne hreje a uvoľňuje očné okolie.

Buď gavalier

Nesmieme zabudnúť ani na mužov. V darčekovom sete Buď gavalier nájdu praktických pomocníkov na každý deň. Active Face Power je pleťový gél, ktorý hydratuje a upokojuje a je vhodný aj ako balzam po holení. Hair & Body shampoo čistí, hydratuje a osviežuje a Tuhá styling pasta – veľmi silná je ideálna na modeláciu účesu.

ALCINA už niekoľko rokov podporuje organizáciu Člověk v tísni. Každoročne posiela z každého predaného setu pleťovej aj vlasovej kozmetiky 20 Kč na program Jeden svět na školách, ktorý prispieva k výchove mladých ľudí v ČR. Zameriava sa predovšetkým na ľudské práva, mediálne vzdelávanie alebo moderné dejiny.

 

BONUS TIP: Ako jednoducho a originálne zabaliť darčeky pod stromček

Pokiaľ chcete, aby bol vianočný darček krásny aj zvonku a máte kreatívneho ducha, potom pre vás máme malý tip. Prezdobený baliaci papier zo skrine nevyťahujte, a siahnite po obyčajnom hnedom. Potom si nachystajte fixky, stužky, korálky, sušené ovocie, skrátka čokoľvek, čo nájdete doma. Samozrejme nejaké doplnky môžete aj kúpiť, napríklad trblietky, vianočné ozdoby či iné dekorácie.

Až darčeky zabalíte do hnedého papiera, môžete popustiť uzdu svojej fantázii a začať zdobiť. Pokiaľ majú darčeky trochu neforemný tvar, uložte ich najskôr do štvorcových alebo obdĺžnikových krabičiek a tie potom zabaľte. Pozrite sa do našej galérie a skúste tento rok balenie darčekov pojať trochu inak.