Nachádzate sa tu

Vráťte vlasom lesk a vitalitu

Slnko, chlór, slaná voda, klimatizácia - nič z toho našim vlasom neprospieva a môžu tak byť trochu unavené, mdlé a vysušené. Vráťte im starý lesk a vitalitu vďaka šikovným pomocníkom značky ALCINA, ktorí si s týmito problémami dokážu hravo poradiť.

Oslnivý lesk

Keď sú vaše vlasy veľmi suché a zúfalo potrebujú oživenie, siahnite po Pestujúcom kréme pre lesk vlasov. Tento prípravok ponúka ochranu aj starostlivosť v jednom, zároveň redukuje elektrostatický náboj a vlasy vďaka nemu ľahšie odolávajú škodlivým vonkajším vplyvom. Obsahuje hydratačný komplex s panthenolom a pšeničné proteíny, vďaka ktorým budú vlasy krásne hladké.

Hebkosť s vôňou orientu

Namáhané, suché, farbené alebo vlasy náchylné k štiepeniu končekov – všetky tieto typy vlasov ocenia luxusnú starostlivosť Olejového elixíru Nutri Shine. O navrátenie vitality a lesku sa postarajú obsiahnuté luxusné oleje. Ten arganový im dodá hebkosť a zdravie, olej z hroznových semienok potom pôsobí ako prevencia pred poškodením vlasov. Nemusíte sa báť, že by obsiahnuté oleje vaše vlasy zaťažovali a mastili, receptúra ​​je ľahká a k tomu oslní krásnou orientálnou vôňou.

Tip kaderníka: Pre intenzívnu starostlivosť naneste Olejový elixír Nutri Shine na suché vlasy 10 minút pred ich umývaním – cenný olej vlasy obalí a vyhladí ich štruktúru.

Dajte zbohom rozstrapkaným končekom

Okamžitú vzpruhu vysušeným či rozstrapkaným končekom dodá Fluid na vlasové končeky. Ukrýva v sebe vysokú koncentráciu účinných látok, ktoré vlasy ihneď zregenerujú a posilnia a dodajú im okamžitú starostlivosť a potrebnú hydratáciu po celý deň.