Nachádzate sa tu

What's your colour: Aký rúž budete nosiť túto jar?

Čo sa týka trendov v oblasti rúžov, novej sezóne ​dominujú sýte a neprehliadnuteľné tóny, ale aj jemnosť a transparentný look. Či už sa rozhodnete pre ktorýkoľvek z aktuálnych hitov, "svoj" odtieň i textúru nájdete v novej limitovanej kolekcii ALCINA What's your colour. Nechajte sa očariť jej rozmanitosťou a pestrosťou!

Prirodzené & žiarivé

Radi pery zdobíte intenzívnymi odtieňmi, ktoré sa však dajú nosiť pri každej príležitosti? Potom by vám v kabelke nemal chýbať rúž Radiant Lipstick. Ponúka perfektnú vyváženosť medzi sýtym tónom a prirodzeným vzhľadom. A získa si vás aj príjemnou krémovú textúrou. Záleží len na vás, či do novej sezóny vkročíte s odtieňom rosy nude, o niečo tmavším rosy taupe alebo s broskyňovým rosy peach.

Perleť je trendy!

Ak preferujete naozaj výrazné rúže alebo túžite po neprehliadnuteľnom lesku, môžete jasať. Aktuálne trendy sú im naklonené a prinášajú späť veľký hit osemdesiatych rokov – perleťové rúže. Nová Pearly Lipstick od ALCINA sa pýši multi-reflexnými perleťovými pigmentmi, ktoré zaručujú ultra vysoký lesk a tiež ľahkou a príjemnou textúrou, vďaka ktorej budete chcieť rúž nosiť každý deň.

Tip:

Sú vaše pery príliš vysušené a máte strach, že na nich rúž nebude vyzerať dobre? Doprajte im SOS starostlivosť! Najprv ich zbavte nevzhľadných šupiniek pomocou peelingu (vyskúšajte napríklad Lip Scrub Raspberry), a potom ich potešte vrstvou krému (naším tipom je Krém na oči a pery), ktorý nechajte pôsobiť cez noc.

Zoznámte sa s Lip Shaker

Aj nenápadný a jemný vzhľad pier sa radí medzi veľké aktuálne trendy v oblasti krásy. Ľahko ich docielite s výživným dvojfázovým balzamom Lip Shaker, ktorý pery oživí transparentným tónovaním a decentným leskom. Zároveň im dodá hebkosť vďaka olejovej fáze, ktorá sa postará o to, aby boli pery po celý čas krásne hebké.